Fabian Stang is the man

hagendagbladet1182839334

Mens mange lo og likte å slenge med leppa om Fabian Stang må jeg tilstå at jeg liker fyren. Personer som er seg selv og gir blaffen i hva omverden mener om det.
Enklete på venstresiden syntes jo all denne ståheien var helt forferdelig med tanken på at det ødelagte den politiske debatten. Til de har jeg bare å si, hva med Dagbladet? Burde ikke Akersgaten sin forsøppling av Norsk media heller bli en politisk debatt.

Så hvorfor dra denne saken opp igjen etter så lang tid spør du deg sikkert, jo det er fordi Oslos ordfører atter en gang få folk til å smile. I sitt svar på hvordan man skulle takle massevaksineringen ved svine influensa kom han til å si: Kan ikke folk stille seg ved tjenna med rompa i været.

Kall meg barnselig, men jeg lo faktiskmeget godt. Hysteriet rundt svineinnfuensaen er alllede langt over grensen med  tanken på at influensa hvert eneste år tar livet av folk. Når media bidrar til dette hysteriet er det fint  at noen av oss har humøret i behold. En rose til Fabian Stang fra meg.

Én kommentar

Konrad

02.11.2009 kl.17:24

Ja, du Trond.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits