Hvorfor alt hysteriet


20 stortingsrepresentanter har latt seg påspandere reiser til Taiwan der fly, hotell og mat har blitt betalt av Taiwanske myndigheter.

I en del forum og debatter på nettet har dette blitt kalt korrupsjon, noe jeg ikke helt forstår. Det er ikke uvanlig at verken politikere blir spandert ting på. Flere organisasjoner og foreninger inviterer stadig vekk politikere på seminarer og ulike arrangementer som de får dekket. Det å være på slike arrangementer og lytte til folk er faktisk en helt vanlig del av politikkerenes hverdag.

Det at at en statsråd fra Arbeiderpartiet reagerer er enda mer merkelig. Nå harstreng tatt Ap statsråder benyttet seg av Lo og andre sine tilbud i årevis. Jeg tror dette heller har noe med Kina og gjøre?

I 1996 da Kinas president var på besøk i dette landet sender daværende statsminister Gro Harlem Brundtland politiet opp for å rydde opp i gatene. Her skulle amnesty og budist munker fra Tibet puttes i fengsel slik at landsmoder Gro fikk vise seg fra sin beste side.

Kina er fortsatt en viktig handelspartner for Norge derfor bør man gå frem varsomt. Patetisk å se hvordan AP fortsatt lar seg kue av Kinesiske myndigheter.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits