FRP karrikaturene

Siden FRP slår store slag for ytringsfriheten for tiden så burde de vel syntes at dete r helt greit at man trykker litt moro om dem også.

7 kommentarer

Kapitalismus

16.01.2010 kl.00:35

Du kommer helt sikkert ikke til å få verken dødstrusler eller harde reaksjoner. Sånn imotsetning til hva som skjer når noen trykker såkalt krenkende materiale av islam.

Pastor Trond

16.01.2010 kl.00:55

Siden frpere syntes det er så gøy å spre moromme bilder av ander så bør de vel lovprise dette som et innslag i debatten. Hvorofr er man en seriøs debbetant når man fornærmer muslimer, men en useriøs en når man fornærmer frpere?

Konrad

16.01.2010 kl.15:33

Nei nå er du useriøs, Trond! :)

Tore

24.01.2010 kl.09:54

Til pastor Trond:

Du må jo skjønne det at det er fordi FrPere er mye bedre mennesker enn andre !!! Se på f.eks. Ib Thomsen, som nå skal inn å detaljstyre først innkjøpsordningen til å IKKE utgi en bok om en av Norges mest betydningsfulle politikere de siste 30 år (det er visstnok kameraderi), og etterpå overstyre NRK som ønsker å endre programrekkefølgen på NRK Super. Dette tullet kan bare komme fra FrP.

Trond Wathne Tveiten

24.01.2010 kl.19:46

Tore: Vel her sjkal jeg faktisk ta frp i forsvar. Dette dreier seg ikke om kun en barnebok, men en bok som hyller ukrtisk en statsminister for det sittende regjeringspartiet. Slik gjør man ikke ihvertfall ikke med skattebetalerenes penger.

Når det gjelder frp og nrk er jeg helt på linje emd deg.

20.08.2012 kl.07:55

Spørsmålet er vel heller om venstrefløyen tåler at noen sprer morsomheter om dem. Selveste Karpe Diem synger om å brenne FPU'ere, skulle likt å høre reaksjonene om noen sang om å brenne Venstre Ungdom eller AUF' ere for den saks skyld.

Trond Wathne Tveiten

20.08.2012 kl.11:45

Anonym: Unge Venstre og Venstre har allerede f¨ått mange morsommheter rettet mpot seg som antisemiitt, lanssviker osv os. Dette har nærmest blitt dagelig gjøremål fra enkelte sinnabloggere på nett. tro meg jag har fått høre mye når jeg har drevet valgkamp og stått i valgboden på torgallmenningen.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits