Menneskerettighets oversikt del 2Her følger atter en liten oversikt over det viktigste jeg ahr fanget opp de siste ukene.

Homser frykter fengsel: To homofile risikerer 14 år i fengsel på grunn av deres legning. Vi besøkte dem i fengselet.

Eksplosiv økning i ekstreme grupper i Usa: USA opplever en eksplosiv økning i antallet ekstreme grupper, der medlemmene griper til våpen, erklærer krig mot myndighetene og omfavner konspirasjonsteorier.

Burma aviser Aung San Suu sin anke
: Burmas høyesterett har avvist Aung San Suu Kyis anke i saken om forlengelse av husarresten hennes.

LLH anmelder drapsutallese: Homo-organisasjonen LLH politianmelder den muslimske demonstranten Mohyeldeen Mohammad. Han har uttalt at homofile fortjener å bli drept. LLH får bred støtte fra muslimsk hold.

Kritikken av Iran regimet virker:
Iranske diplomater i utlandet mister tilliten til regimet. 27 utsendinger i Asia og Europa har sagt opp stillingene, men regimet har hindret at dette kommer ut.

Miletær Juntaen frykter norsk oscar.

Godkjent i Washington: Giftelystne homofile par har allerede stilt seg i kø.

Demokratiforkjemper dømt i Burma:
En domstol i Burma har dømt en amerikansk demokratiaktivist til tre års fengsel for bedrageri og dokumentfalsk.Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits