La oss få Dørum VS Hagen

Vil dere ha denne talentfulle statsmannen som ordfører?Eller denne nåværende pr rådgiveren?To menn av helt ulik kvalitet gikk av fra stortinget i fjor høst etter valget. Odd Einar Dørum fra Venstre og Carl I Hagen fra frp.

Jeg skal vel ikke legge skjul på at jeg syntes det var mer trist at førstnevnte gikk av enn sistnevnte, men nok det.

Nå viser det seg at Carl I Hagen kan være akuell som ordfører kandidat i Oslo, noe som ikke bør komme som en bombe. Det er jo ikke nominasjon ennå, men vi som ha holdt på med politikk en del år kjenner tegningen. Det at Carl I hagen savner rampelyset kan man jo forstå med tanke at han nærmest hadde klippeort til media i åresvis der han fritt fikk syte over hvor vond alle andre var og hvor fæle at de grusomme sosialistene og vendtrevridde var mot frp. Å kritisere og debattere mot frp er jo ifølge frp det samme som å forfølge dem og folk folk flest. Å på dette feltet var Carl I Hagen en verdensmester.

Nå syntes jeg ærlig talt at Carl I Hagen ikke bør være ordfører i Oslo. Ikke bare er fyrens poliske syn usmakelig, men som en samlende person for Oslo syntes jeg han ikke har det som skal til

Mitt råd er derfor at Oslo Venstre nominerer odd Einar Dørum. En kamp mellom Dørum og Hagen hadde vært en reprise på kampen mellom Gro og Kåre fra 80 tallet. En kamp mellom to forskjellige sett med verdier.

Go for Dørum 2011


Les også: FRP sin historie

4 kommentarer

Konrad

22.03.2010 kl.17:42

Carl Ivar kan være statsmann når det passer ham, passe pompøs og opphøyd om det trengs. Skulle ikke det være gode kvalifikasjoner i ordførerjobben?

Men Dørum har moralsk substans.

Trond Wathne Tveiten

22.03.2010 kl.17:50

Konrad: å derfor trenger vi ham. En ordfører for alle uannsett hudfarge og legning .

Konrad

22.03.2010 kl.18:56

Dørum har laget av godt liberalt-moralsk materiale, han rotet seg dog bort i 9/11 hysteriet.

Carl Ivars innvandrerskepsis sitter ikke dypt, tror jeg, den var mest opportunistisk.

Trond Wathne Tveiten

22.03.2010 kl.19:05

Konrad: Det har du rett i og dte var en stygg ripe i laken. Var på landsmøtet rett etterpå og de tok ham kraftig for det han gjorde. Så det ble retrett gitt.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits