Gøril Mauseth skulle aldri ha vunnet


Enkelte ganger begynner jeg å lure på rettsvesenet og spesielt etter seieren til Gøril Mauseth. Hun må gjerne kalle dette for for en seier for alle som krever beskyttelse, jeg mener at det er en sier for idiotien. Dette er ikke snakk om en naken scene gjort under tvang eller filming av et overgrep, men fra en film som hun selv deltok i frivillg.

Hun sier: Hun mener at det verken var adekvat eller nødvendig å vise sekvensen med nakenhet.

Kanskje ikke, men at det har skadet henne tviler jeg sterkt på. Det eneste som har skadet henne er hennes idiotiske oppførsel i ettertid og alle disse rundende i retten. Det at skuespillerforbundet støtter henne sier alt om skuespillerforbundet i dette landet.
Nå ble denne scenen pariodert i Kill Bulljo, men når parodien nærmest er lik orginalen så kan man begynne å lure. Sex på norsk film er like sexy som? jeg klarer ikke å finne et ord, men er åpen for forslag.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits