Innvandrings regnskapet som ikke helt passer inn i debatten

Muslimene flommer over i dette landet og de føder unger i ekspressfart slik at vi snart blir en Islamsk stat. Dette er en påstand man finner representert i flere miljøer i norge, men hovedsakelig i Frp of Demokratene pluss litt i Krf. Men er dette tilfelle?

Av alle innbyggerne i Norge er 6,9 prosent utlendinger. Dette viser ferske tall fra Statistisk Sentralbyrå. Hele 66 prosent har europeisk statsborgerskap, eller nærmere bestemt 220.374 personer.
Auda dette stemte ikke helt med det enkelte forsøker å overbevise oss.

Hvis ikke det var nok å viser det seg at seks av ti innvandrere i Norge er fra land der kristendommen er den største religionen.Reaksjonene har latt vente på seg, men de kommer nok. Disse undersøkelsene har jo blitt utført og manipulert av muslimelskende politisk korrekte og ikke av folk flest.

5 kommentarer

Konrad

04.04.2010 kl.17:45

Nei, Trond, nå må du ikke komme trekkende med fakta, det ødelegger som kjent enhver god diskusjon.

Du burde kanskje tilføye at Øst-europa og øst-asia (Thailand og F.) er populær kilde for arrangerte ekteskap, da mellom halvgamle norske ungkarer med "møkje penge" (Frp-segmentet) og damer fra de nevnte landene. En stor del av innvandringen fra Øst-Asia er slike ekteskap.

Trond Wathne Tveiten

04.04.2010 kl.18:55

Konrad:Du har rett, men du må huske en ting som er veldig viktig Konrad. Er man utlending og gift med en halv gammel frper så blir man fort integrert og blir som folk flest fort som bare det.

mia

03.06.2010 kl.23:32

Vil du slutte å gå rundt som strutsen så kan du jo følge med på bloggen min. Så lærer du også noe nytt og kanskje er det tid for å reflektere litt, du som mener Idas blogg er søppel (hun skriver en fjortis-blogg men hun vokser nok opp hun også skal du se).

Trond Wathne Tveiten

04.06.2010 kl.00:25

mia:Nå ser jeg ikke hva denne kommentaren hadde her å gjøre. Så hva har du å lære meg da av genial visdom?

mia

04.06.2010 kl.09:04

Å, beklager jeg regnet med at min URL adresse ville "avsløre " meg ;) http//:miaculpa2009.blogspot.com

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits