Menneskerettighets oversikt del 5Uheldigvis er det et stort behov for elike overiskter dom dette fortsatt. Både på Sri-Lanka og i Israel er nå situasjonen meget prikær. Sommeren nærmer seg meget kjapt og mange kommer nok til å ta ferie fra bloggingen. Jeg kommer uannsett tilå holde fortet på grunn av at verden tar ikke ferie. 
Men førtse sak er en viktig markering av et meget viktig jubileum.

Talen som løslot Mandela: For 20 år siden, sa Sør-Afrikas president Fredrik Willhelm de Klerk ordene verden ventet på.

Å så til alvoret.

Pupper skaper ikke jordskjelv: Tusener støtter opp om Facebook-kampanje mot det iranske presteskapet.

Knesset medlem straffes for konvoideltagelse: Et arabisk-israelsk medlem av Israels nasjonalforsamling Knesset blir trolig straffet for å ha deltatt i konvoien av skip som forsøkte å bryte blokaden av Gazastripen.

Hamaz mer upoulære i Gaza: Folk er lei stengte grenser, manglende økonomisk vekst og en økende brutalitet fra Hamas.

Menneskerttighetsaktivists død granskes i Kongo
: FN tilbyr seg å hjelpe til å granske dødsfallet til en kjent menneskerettighetsaktivist i Kongo.

Blokaden av Gaza er ulovelig.

Nektes å kjøre med homoskilt


Vil straffe folkevalgte som snakker kurdisk: Statsadvokaten i Tyrkias hovedstad Ankara har tatt ut tiltale mot et medlem av nasjonalforsamlingen som snakket kurdisk i et av forsamlingens møter.

FN advarer Norge mot å sende Irakere tilbake: FNs høykommissær for flyktninger (UNHCR) advarer Norge og andre land mot å sende asylsøkere tilbake til Irak.

Israel stanser norsk nødhjelp: Palestinske barn trenger hjelp. Norge vil hjelpe, men Israel truer med å stanse nødhjelpen.

Seks menn henrettet i Iran: Hengt for narkotikaforbrytelser.

Frykter ny bølge med henrettelser: 26 mennesker står i umiddelbar fare for å bli henrettet før markeringen av de blodige, iranske opptøyene.

Viser forbudte bilder: Fotobyrået nektet fotofestivalen i Kristiansund å vise bildene, men ledelsen ignorer forbudet. NRK advarer mot sterke bilder.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits