Menneskerettighets oversikt del 6

Uheldigvis ser ut til at jeg må fortsette å komme med disse oppdateringende. Men jeg føler at engasjamentet i dette landet ofte ikke har en tendens til å rekke lenger en kun dette landets grenser.
Sri Lanka konflikten ser ut til å være glemt selv om den Tamilske befolkningen fortsetter å lide. I Kina blir all for for kritiske ytringer mot regimet slått hardt ned på, selv om Trond Giske spiser middag med næringstoppene der nede.

Kina truer med å stenge google ute: Kina truer med å stenge ned Google i slutten av denne måneden etter at selskapet har omdirigert brukere i fastlands-Kina til selskapets Hongkong-baserte side.

Militært jerngrep om Tamilområde på Sri Lanka.

Memorarer om Tiananmen massakeren stoppet: Kretser helt på toppen i Kinas kommunistparti har grepet inn og stoppet utgivelsen av Kinas tidligere statsminister Li Pengs memoarer om Tiananmen-massakren i 1989.

Bloggeforbud for Kinesiske soldater: Kinesiske myndigheter har innført forbud mot at landets 2,3 million soldater får blogge på internet

Risikerer 11 år fensgel for Bank twittring.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits