Diverse godbiter fra regjeringen del 3Det har ikke vært en lett periode for regjeringen i det siste. Nederlag etter nederlag pluss mangel på innrømelser har sendt dem nedover meningsmålingende. Her på vestlandet har nedgangen ført til at avisen BT har blitt beskyldt for å drive kampanje mot regjeringen. Det å utføre sin oppgave ser ikke ut til å være særlig populært i AP kretser.
Vel her er en liten oversikt, pluss noen kommentarer der jeg finner det nødvendig.

Årets Miljøversting: Stoltenberg kåret med 42 prosent av stemmene. Sv må gjerne kalle seg miljøalibiet i regjeringen, men sirene uteblir. Dette er sjefen de støtter opp om uannsett hva siom skjer.

Hannsen ville blitt stoppet av Obama: Er det ikke artig hvor hvordan Jens Stoltenberg ser ut til å holde kjeft i denne saken. Lurer på hvorfor?

AP-Folk lei av solo utspill:
Deler av Arbeiderpartiet er lei av egenmarkeringer fra samarbeidspartnerne i Regjeringen. Men ingen ønsker å stå fram med kritikken offentlig. Man er tøff i arbeiderpartiet, men ikke så tøffe allikevel. Her skal noen snakke sammen, men det gjør vi bak lukkede dører. 

 Fikk 700.000 av kraftselskaper: Senterpartiet mottok gaver fra kraftselskaper før valget i 2009.

Støhre møtte ikke Kina aktivister: Utenriksministeren møter gjerne dissidenter når han besøker Russland, men hadde ikke tid til å treffe opposisjonelle under sitt dagsbesøk til Beijing i dag.

 Store muligheter til å manipulere sjøkabelsvaret. 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits