Hvor lang tid skal det ta? 

Det begynner å bli en stund siden jeg hadde et oppslag her i sydvesten angående arenaer til å lage grafitti . Spørsmål har blitt sendt til Lisbeth Iversen og et typisk vi skal se på det svar har kommet tilbake. Purring på hva som skal skje videre er sendt uten at det har kommet noe tilbakemelding.

 

Jeg forstår virkelig ikke hva som gjør denne saken så komplisert at byrådet ikke kan åpne for dette. Det krever jo ikke noe bevilgninger, men bare et klarsignal. Undergangene i denne byen er bland annet steder man kan bruke, men da må byrådet klarsignal. Det er mange dyktige grafitti-kunstnere i denne byen og det er på tide at byrådet tar denne kulturformen seriøst og gir dem arenaer de kan vise seg frem på Venstre var i sin tid forkjemperne for grafitti veggen på sentralbadet og vil fortsatt jobbe for at grafitti kunstnere i denne byen skal flere gode arenaer.

 

Trond Wathne Tveiten

Bydelstyrerepresentant Venstre

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits