Positivt med Litteraturhus 

Venstre synets det er kjempefint at man endelig har fått et litteraturhus i Bergen. Dette har vært en suksess i Oslo med det store litteratur og forfattermiljøet vi har i Bergen var det bare en selvfølge at vi fikk det på plass her i Bergen også.

 

Det er nå viktig at kommunen støtter helhjertet opp om litteraturhuset, ved blant annet å gi økonomisk støtte. Venstre vil ta dette opp med byrådet ved første anledning for å sikre oss om at dette tiltaket kommer inn i neste års budsjett

 

I Oslo har litteraturhuset blitt et hus for samtaler om litteratur, men ikke minst en arena for viktige samfunnsdebatter. Det har blitt en nøytral grunn for alle typer mennesker der de uavhengig av religion og kulturell bakgrunn kan møtes for å utveksle meninger om viktige tema. Venstre ønsker dette velkommen og håper at enda flere byer og kommuner kopierer dette tiltaket. Man trenger mer kultur og debatt, ikke mindre.

2 kommentarer

Om det''unaturlige'' (osv)

16.11.2010 kl.14:29

Hvordan får du flere temaer til å vises på profilsiden din på bloggen ?

Trond Wathne Tveiten

16.11.2010 kl.15:26

BloggenHarNoenSterkeHistorier!: Grunnen til dete r at jeg har flere blogger her på blogg.no.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits