Bad Hair day

bad hair day 2


Noen gang sett tilbake på bilder og innlegg som du håpt på at du aldri skulle se igjen. Har du noen gang tenkt opps dette var faktisk meg. Mange skammer seg over 80 tallet, mens jeg der imot skammer meg over deler av 90 tallet da jeg endret stil en rekke ganger.
Når jg tenker tilbake på denne mannen så lurer jeg på hvorfor han klaget over at han aldri fikk seg kjæreste eller noe som helst. Vel nå forstår jeg hvorfor.
Uannsett dette innlegget ble en betinget suksess, noe som gjorde at i oppfølgeren oppfordet jeg til at folk skulle brenne vernepliktsbøkene sine.
Dette gjorde at jeg fikk lederen i Tønsberg blad mot meg som hadde overskriften: Ungdom er dumme. Skulle likt å sett den igjen, men dette var tiden før internett.bad hair day 1


Tro det eller ei så fikk jeg faktisk sex når jeg så slik ut. Hvis jeg noen gang har en lignende sveis får folk faktisk lov til å babere hodet mitt.
Vel tenkte det var greit å servere dette før noen andre eventuelt skulle finne på å gjøre det.

4 kommentarer

Erik Strand

13.01.2007 kl.14:39

Hvis jeg ikke husker feil, het lederen i Tønsbergs Blad "Ungdom, hold kjeft", noe som spilte på et sitat av dikteren Alf Larsen. Men som sagt var dette i tiden før internett.

Trond

13.01.2007 kl.14:59

Kan nok stemme det. Skal se om jeg finner den liggende med resten av sakene mine i Skien. For jeg er sikker på¨at dene r der et sted.

Mathias

14.01.2007 kl.22:29

Hva er alternativet til et verneplikten?Et yrkesmilitært forsvar, noe som er veldig vanlig i Latinamerika og Midtøsten, med stor fare for militærkupp, noe man så hyppigt tatt i bruk på 1970-tallet. Jeg betviler at et nei til verneplikt ivaretar dine liberale verdier.

Trond

15.01.2007 kl.00:23

For ti år siden når jeg lagde dette innlegget så skrev jeg det i frykten for at vernepliktige kunne brukes i utenlasnke mlitæropperasjoner. Nei det skulle ikke skje fikk jeg beskkjed om med en hånelig latter. Nå er det faktisk det som er debatten i dag.Hva er så liberalt med tvang??

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits