Hvordan få tilbakegang til å se positivt ut

På sine hjemmesider viser frp til en artikkel i kommunalrapport som viser at de kan få 7 prosent høyere oppsluttning en forigge valg. Dette skryter de selvfølgelig av .
Det at partiet har mistet over ti prosent oppsluttning siden deres toppmålinger tidligere i 2006 gidder de ikke å nevne. Kanskje Eli Hagens bok har gjort det flere av oss har ventet og håpet på en stund. Kanskje vi nå bør glede oss til Carl I I Hagen sin bok til sommeren.

4 kommentarer

14.01.2007 kl.09:26

Har registrert at du er venstres kandidat til bystyret i Bergen. Hva med å skrive om politikk som anngår Bergens befolkning fremfor å komme med surmaged og useriøs kritikk av andre politiske partier og surr som egentlig er av null betydning.

Trond

14.01.2007 kl.14:13

Vel nå er jeg en av venstres kandidater til bystyret. Nå er det ikke mye kritikk av andre politiske partier jeg tar opp her heller, ,men litt skal de få. Denne bloggen er mer en en ren valgkampblogg fra min side. Kan ikke forstå at det går så innpå deg, men allikevel. Men jeg kan trøste deg med at er politikk for Bergens befolkning vil bli presentert her. Det ogmye annet.

Mathias

14.01.2007 kl.22:25

Jeg tror nok VGs negative omtale av boken har bidratt positivt til nedgangen for Frp. Stadig kan man jo i VG lese om en eller annen Frper / ex-Frper som er nevnt i boken, hvor enten de selv eller pårørende er såret, som f.eks. fru Ytterhorn, nå han der tannlegen i Østfold?

Trond

15.01.2007 kl.00:21

Tror ikke bare det er VG, men det at tideligere frp tilitsvalgte har gått så hardt ut. Jeg er spent på hva som skjer når Carl sin bok da.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits