Ja til flere skateboardramper

Et av forslagene jeg foreslo i budsjettkommentarene i bydelstyret i høst var å bedre ungdomstilbudet på Laksevåg. Forslaget var ganske enkelt; nemlig å opprette skikkelige skateboardramper i indre Laksevåg og i Loddefjord. Dette er et positivt og ikke spesielt dyrt forslag som hadde kommet flere ungdommer til gode.

I likhet med de fleste budsjettkommentarene bydelstyret kom med, så ble de ikke lyttet til. Lenge har jeg etterlyst bedre tilbud til ungdommen på Laksevåg, men myndighetene i sentrum ser ikke ut til å ta dem alvorlig. Istedenfor å bidra, så legger de ned allerede eksisterende tilbud i området. 
De personene som sitter i bystyret for Laksevåg bydel har knapt nok vært synlige når det gjelder slike tiltak.

Jeg forstår at Monica Meland krever full kontroll over sin bystyregruppe, men de har vel noen egne meninger også? Har de ikke det, bør dette absolutt få konsekvenser ved høstens valg. 
Hvis jeg kommer inn i bystyret denne høsten er det å forbedre ungdomstilbudet på Laksevåg et av de tiltakene jeg kommer til å kjempe for.

Trond Wathne Tveiten 
8 Plass på Venstres liste 2011

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits