Har FRP begynt å snuse på miljøpolitikk??


 

Kunne sikkert tatt en Carl I Hagen og sagt: Var det ikke dette vi sa for lenge siden eller nå går alle å kopierer FRP sin politikk igjen. Vel jeg skal ikke gjøre det, men noen  spørsmål dukker allikevel opp.
Jeg ble positiv overasket når jeg leste at FRP ville at staten skulle gå inn å satse på CO2 rensende teknologi til så man kunne få bygd gasskraftverkene fort som bare det. Det at FRP vil at staten skal satse er jo også inntresant siden de stort sett er for å selge unna alt det staten driver med.

Men ti de spørsmålene som jeg håper noen frpere der ute kan svare på.


- Har dere nå anerkjent at det finnes en miljøproblem?? For noen år tilbake sa jo Carl I Hagen at FN miljøpanelet nærmest var en stor konspirasjonsteori.

- Vil dere også gjøre noe på andre miljøområder??


Jeg håper ikke dette bare er et blaff, men at de også i fremtiden begynner å nærme seg slike problemstillinger. Nå tror jeg ikke at FRP blir et miljøparti med det første, men et hvert steg i riktig retning ønskes hjertelig velkommen.


7 kommentarer

Knut Stian Olsen

14.02.2006 kl.00:17

Jøss... Trond roser Frp ;O)

Trond

14.02.2006 kl.00:36

Ja litt, men det kommer ikke til å bli en vane. Og regjeringssammerbeid har jeg overhodet ikke endret meningen om.

Conad

14.02.2006 kl.01:31

Jeg er redd dette heller er "minste motstands vei" i ett løp om å få disse kraftverka opp fortest mulig... Med andre ord anerkjenner de nok heller miljøbevegelsen som "ett problem" enn miljøforandringene.

Mathias

14.02.2006 kl.10:01

Dette er opportunisme i høyeste grad, fordi de har funnet ut at miljø det selger, derfor denne ivereren etter ny renseteknologi.

Paco Abel

14.02.2006 kl.10:26

jeg er jo ikke FrP-er lenger, så jeg kan ikke svare for dagens politikk. Men utgangspunktet ditt er rett. Jeg spurte Carl Ivar for noen år tilbake om FrP ikke burde satse på miljøspørsmål, men han mente det ikke kom til å bli valgkamptema. Da jeg spurte om hvor partiet stod i enkeltsaker sa han rett ut at "FrP har ikke noen miljøpolitikk."Men det skjer jo en holdningsendring også på høyrefløyen i USA, det er kanskje det de har fått med seg.

Trond

14.02.2006 kl.13:10

har du rett i Paco. Unnsett så opportunisme eller ikke er det ikke meg imot at man begynner å satse på miljøpolitikk. Mne det kommer ikke til å endre mitt politiske standpunkt. Det som skjer på høyrefløyen i Usa har man mye takke mcClean for

Martin

14.02.2006 kl.17:05

Ja dette er jo et pluss for FRP, om enn et ekstremt lite ett. Men liten god forandring er bedre enn ingen.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits