Enig med Erik Solheim

Utviklingsminister Erik Solheim vil ha unnskyldning fra norske politikere som ivret for at Norge skulle delta i Irak-krigenJeg måp bare her si meg 100 prosent enig med Solheim. krigen var bygd på en løgn, men allikevel holdt tilhengerne på med utalleser som at alle som var imot var Usahatere og lignende. De burde nå skamme seg å be om unnskyldning hvis de noen gang ønsker å bli tatt seriøst igjen. Dette burde være et signal om hvordan FRp har tenkt å drive sin utenrikspolitikk hvis de skulle få regjeringsmakt. Lettsindighet og krig er stikkordene deres. 
Høyre leder Erna Solberg krever unnskyldning fra Solheim siden hu påstår at Høyre var imot krigen hele tiden når de satt i regjering. Den hardeste motstanden var fra Venstre og Krf, mens høyre sine statsråder Jan Pettersen og Devold gjorde sitt ytterste for å ri to hester samtidig. Erna Solberg burde derfor kanskje tenke seg litt om før hun ber om noe slikt.

5 kommentarer

Jørn

13.11.2006 kl.14:45

Det du sier her er jo bare helt feil, og er venstrepopulistisk vås! Høyre støttet på ingen måte krigen i Irak, men gikk tvert imot stadig ut og påpekte at våpeninspektørene under ledelse av Hans Blix måtte få lov til å gjøre seg ferdige før man bestemte seg for noe som helst. Og det organet som i så fall skulle bestemme noe var FNs sikkerhetsråd, ikke USA med allierte. Her var Høyre svært klar, og at Erik Solheim ber om unnskyldning på hele verdens vegne gjør ikke påstandene hans mer sanne.

Trond

13.11.2006 kl.16:11

Overhodet ikke. [ slutt med den svadaen som venstrevridd ditt og venstrevridd datt. Høyre var rimlig vage helle veien. Både Pettersen og Devold red to hester hele tiden. At regjeringens synspunkt ble et nei var på grunn av klart press fra venstre og krf. Vet atd ette er hardt for enkelte å svelge , emn slik var de da endog. Støtten til Bush har ikke akkurat vært liten i høyre.

Knut Stian Olsen

13.11.2006 kl.18:12

Men hvem skal man be om unnskyldning Trond?

hoppla

13.11.2006 kl.20:25

Det var en riktig avgjørelse å gå inn i Irak. Anta at du har god etteretningsinformasjon (som i etterkant viser seg å være feil), så må du stole på den og ta avgjørelser basert på det den sier.

Trond

13.11.2006 kl.22:58

Man har en etteretningsorganisasjon som har oversett et angrep som den 11 september. Man har da i ettertid etteretningsifromasjon som nærmest alle sier er dårlig. Til og med flere i i Cia. Når det ikke var nok så lar man fn lete landet opp og ned og hva finner de ?? Ikke noe som helst.?? Men du kan gjerne fortsette å å tro på eventyr, men det bklir færre og færre av dere. Gled deg til de første undersøkelsene kongressen skal gjøre du.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits