Ludvig Nessa legger ut blodig abortfilm


Jada gladgutten over alle gladgutter ser ikke ut til å gi seg med det første. Etter å ha blitt kastet regel rett ut av kirken, dømt for sine aksjoner, danner stortingsliste med bare en sak og slengt diverse ukvemsord over diverse personer ser det ut til at det fortsatt er krutt i gutten.
Nå  er det jo abortmotstanden som har brakt ham ut på glattisen en rekke ganger og derfor har herren gitt ham atter et nytt redskap nemlig Internett. Abortoperasjoner er jo som kjent ikke et vakkert syn og med Nessa sine directors cut blir de nok ekstra ekle. Jeg må bare si gratulerer til mannen at han vil legge ut slikt, siden hans meningsfeller stort sett har lyst å sette svart firkant på selve forprosessen. Men når han først er i gang har jeg noe flere forslag av ting han burde legge ut.

- Hva med filmsnutter der hans meningsfeller i USA skyter abortleger
- Hva med noen selvmordsfilmer fra kristne homofile??
- Hva med en den lille godbiten der Åke Green kaller homofile en kreftsvulsts.

Dette var bare tre moderate eksempler, men jeg tror ikke det skulle være å vanskelig eller hva?? Jeg tipper du har mer godsaker i bagasjen og siden det snart er jul er det vel bare å kjøre på.


10 kommentarer

Alf Ivar

13.12.2005 kl.22:48

Korrigering: Du skriver at "Abortoperasjoner er jo som kjent ikke et vakkert syn". Det er nettopp dette Nessa fyrer opp under, uten å ta hensyn til at kirurgiske inngrep osv er avleggs teknikk. Nå for tiden gis medisiner som gjør at man blør ut det som skulle blitt - evt. er ( alt etter synspunkt ) et foster.Så i den grad man kan kalle det en operasjon, så er det ikke noe styggere syn enn når kvinnen vanligvis har menstruasjon. Dette i følge en abortlege i debatt med Nessa på P4 i går kveld.

14.12.2005 kl.00:58

Hei! Denne bloggen bekrefter de kristne verdiene så bra. Det skal du ha! Det er liksom ikke bare Ludvig.... men i stort sett er bloggen din et eneste hakk i plata om hvor teite kristne er. Den unyanserte sutringa mot sunne og normale verdier, utleverer ganske mye. Hvorfor har du så mye imot kristne? Noe personlig leit du har opplevd?

Trond

14.12.2005 kl.01:18

Ja de gir vel deg en kjær tilfredstillese.Jeg snakker ikke om hvor teite kristne er, jeg tar bare tak i de ytterligående. Når det gjelder sytting er det stort sett det en eneklte kristne miljøer har drevet med de siste årene. Jeg tar bare litt igjen og jeg kommer til å fortsette med det. Jeg har ikke noe imot kristne, men som sagt det finnes ulike typer kristne og du burde etter å ha lest bloggen min hvem jeg er ute etter.

Trond

14.12.2005 kl.01:19

Til Alf Ivar: Håper du forsto ironien i innlegget mitt??

Martin

14.12.2005 kl.08:40

Sier du at abort IKKE er drap, Trond?

Earthquake

22.04.2008 kl.02:30

Nå støtter jeg Nessa fullt ut, selv om de nok kunne hatt noen kvinner på lista. Men uansett hva man mener om hans meninger og metoder, så er Nessa en mar som står for det han mener, selv om det har kostet ham veldig mye. Det står det respekt av, om man er enig eller ikke

Trond

22.04.2008 kl.12:30

fordi man er villig til å ofre utrolig mye så er det dermed ikke sagt at man fortjener respekt. Nå er jo abortlisten meget grei siden den kun tar stemmer fra krf eller kristrennt samlingsparti.

ole andreas steen

28.08.2009 kl.17:35

dine meninger om abort er helt utrolige du burde skamme deg med tanke på at du leker med folks følser, at folk som er tolv år fks tar abort fordi at de blir påtvinget ett barn i ikke myndi alder alikevell kaller du dem for morder fordi dem velger en fårstålses full abort så er du like kritisk om at de er morder og det tulle ditt sårer mennesker veldig med at ikke myndige jenter må ta vare på ett barn når de nettop selv har lært seg og være hjemme alene. du kan for det første legge ned disse blodige filmene dine om aborrtdu kommer aldri til å sanke 11 stemme på ditt parti og du kan slutte med og kalle folk som tar abort for massemordere på debatrer vet du aldri gir meg svar ,det er du for feig til når du ikke tørr å svare på spm som har med abort og gjør mot ditt syn velger du og vri det bortmin apell er at jeg håper du aldri møter opp på en debatt mer med dine meningsløse ogf sårende meninger om folk som tar abort og melder deg ut av politikkkenps det satt flere jenter som hadde tatt abort i salen når du var på malakoff vgs og jeg mener du bør få krafftig strafffor å si at de er morderedet beste hadde vært og utestengt deg fra norsk politikk..hilsen en rassende ole andreas steenelev malakoff vidregående skole

ole andreas steen

28.08.2009 kl.17:40

dine meninger om abort er helt utrolige du burde skamme deg med tanke på at du leker med folks følser, at folk som er tolv år fks tar abort fordi at de blir påtvinget ett barn i ikke myndi alder alikevell kaller du dem for morder fordi dem velger en fårstålses full abort så er du like kritisk om at de er morder og det tulle ditt sårer mennesker veldig med at ikke myndige jenter må ta vare på ett barn når de nettop selv har lært seg og være hjemme alene.

Pastor Trond

28.08.2009 kl.19:13

Hveme r det du henvender deg til her? Jeg håper det er Ludvig Nessa og ikke meg?

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits