Hva er passiv drikking?

I Hordaland har vi enn stortingsrepresentant som heter Kjertsi Toppe. Flink person, men hun har en tendens til å ønske å forby alt hun ikke liker. På alkoholfronten er den eneste løsningen hennes nemlig forbud. Derfor var jeg ikke overasket at rusmeldingen fra regjeringen ønsker å sette et klart fokus på skadene med alkohol, men i dette tilfellet har de også innført en nytt begrep.  Begrepet må være årets nye ord, nemlig passiv drikking.

Så fremover skal vi som sitter og nyter et glass hjemme eller i det offentlige føle oss skyldige fordi det er jo vår skyld hvis andre pådrar seg alkoholproblemer.  De røde i dette landet viser atter en gang hvordan man fratar mennesker ansvaret fullstendig. Skal rusmissbrukere i fremtiden kunne saksøke vanlige borgere og regjeringen fordi de har et rusproblem. Dette er bare enda et eksempel på hvorfor vi kunne trenge en ny regjering og en ny ruspolitikk. 

Følg meg på twitter

Følg meg på facebook 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits