The Magnetic FieldsJeg skal fremover fortsette å komme med noen personlige musikk anbefaling og grunnen til det er min irritasjon over Norske radioer sin heller ensformige form for spillelister.

The Magnetic Fields er en herlig lite pop band fra New York ledet an av den meget kreative mannen Stephin Meritt. Mannen har mins fem prosjekter gående samtidig og er rimelig produktiv musikker. Mer kan lese på hans hjemmeiside som du finner her.
Jeg anbefaler også alle som liker musikken og gå inn på tjenesten www.pandora.com og lage sin egen radiostasjon med bandets navn. Jeg gjorde det og oppdaget masse spennende musikk i samme gate. Nå kan man ikke bruke pandora med norsk ip adresse, men det er bare å google litt så finner dere muligheten til å komme forbi det hinderet.

Denne siden har blitt lite oppdatert i perioder å det kommer på grunn av mangel på tid. men fremover kommer den til å bli oppdatert mer. Musikk kommer blant annet til å legges ut her ( lovlig selvfølgelig) pluss mye annet snacks. Men selvfølgelig kommer denne bloggen til å dreie seg mest om alt mulig rart.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits