Etterlysning!!

 

Norsk musikk har virkelig fått gjennombrudd de siste fem årene, noe som er meget bra. Det er jo ingenting som er så deilig som å oppleve at det norske egoet får stige enda et par hakk. Nei til EU og 17 mai er ikke nok, nå må vi pøse på enda mer.

Men uansett så er det i denne såkalte nye bølgen mange gamle klassikere som går tapt. Pionerene innfor norsk musikkliv som knapt nok blir husket i dag, men var med å redde allsangen på et vært fuktig nachspell. Man må vite at dette var lenge før singstar kom på mote og man måtte nøye seg med hormonsprengte gutter som kun kunne spille wonderfull tonight på ustemt kassegitar.

Vel låten jeg tenker på er en virkelig glad sak som jeg tror er fra rundt 1989, nemlig låten norske fjorder, med en band som kaller oppgulp. Jeg tror det er de heter i hvert fall. Låten har noen linjer som dette: I norske fjorder kan man bade naken og noe med en torsk som suger deg på staken.

Jeg har lett langt om lenge uten å finne denne kronjuvelen og derfor går min bønn til dere musikkelskere der ute: KAN DERE VÆRE SÅ SNILL Å HJELPE MEG!!

 

 

Én kommentar

Jan

16.03.2014 kl.10:53

Det stemmer det du skriver. Jeg har lett rundt på nettet jeg og men finner ingen ting.

Men det jeg vet er at ett av bandmedlemmene het Morten Tefre vokal tror jeg.

Kreativ fyr som hadde tegneseriestripe i PD en periode. Har noen venner jeg skal spørre om

emnet.

Trond Wathne Tveiten

16.03.2014 kl.16:07

Jan: Tusen takk. Venter i spenning. Hadde vært utrolig kult å ha et eksemplar.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

38, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits