Slavens energi av Leonard CohenSom dere ser på bildet er denne boken litt slitt. Den har blitt lest mer en en gang og har fulgt meg i en årrekke på mange reiser. Helt siden jeg oppdaget den første gang i en alder av 17 år har den betydd enormt mye for meg.
Utrolig nok er det vanskelig å finne denne boken og det virker som mange også har glemt den, noe som er meget synd. Dette er en norsk utgave og dikene er oversatt til norsk av
Håvard Rem, som skulle være kjent for de fleste. Han har oversatt litteratur til Norsk før i tillegg til at han har vært med å skrive låter for artister om Morten Harket. Han har også skrevet etterordet i denne boken.

Om boken står det på baksiden: Slavens energi er
Cohens dagbok fra krigen mellom menn og kvinner, hvite og svarte, rike og fattige, herrer og slaver. De 117 diktene blir forfatterens farvel til våpnene.

Håper
Cappelen viser sitt ansvar verdig og gir ut denne boken igjen. Anbefales på det varmeste fra meg for folk som elsker Leonard  Cochen tekster.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits