The ring 2 ( amerikansk versjon )Når jeg så denne ble jeg klar over hvorfor de små manusendringene skjedde i film nr 1, nemlig fordi den amerikanske versjonen av film nr 2 av ?The ring? serien ikke er en ?remake, ?men en helt ny film. Den har absolutt ingenting med den japanske versjonen å gjøre, utenom enkelte småscener.

Journalisten Rachel Keller fortsatt spilt av Naomi Watts, har flyttet ut til en liten kystby i håp om å legge det hele bak seg, men den gang ei. Det tar ikke lang tid før den første ungdommen dør og ånden etter den mystiske jenteungen med langt svart hår kommer for å plage henne gjennom sønnen. Nå har jeg ærlig talt kommet til det punktet at jeg har blitt lei av filmer om forheksede ting. Enten det er videobånd, telefoner eller tv-apparater, mystiske barn med skrikende stemmer og langt svart hår og som dreper kaldt og kynisk får ikke meg til å miste nattesøvnen. Poltergeist var skremmende i sin tid, men å forsøke å flette en ny versjon av denne inn i en oppfølger av en japansk ?remake? er direkte latterlig.
At det i tillegg er Hideo Nakata som lagde de første Japanske filmene kan jeg ikke forstå. Jeg tviler meget strekt på at han har hatt kreativ kontroll med denne filmen.

Jeg klarer ikke å si stort om denne filmen uten at den er riktig så ræva. Manuset ?suger?, regien er på gyngende grunn og skuespillere som vanligvis kan spille bra, virker fullstendig uinspirerte og har like lite kjemi seg imellom som Bush og John Kerry.

Jeg kunne sagt mye mer, men siden det stort sett er negativt så lar jeg være. Jeg tipper at dere allerede har tatt poenget. Nå har ?Ringu 0? fortsatt ikke blitt laget ?remake? av. La oss be til de høyere makter og å slippe akkurat det.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

38, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits