The Cars - You Might Think

Av og til er det morsom å finne frem musikk man likte når man var liten og sjekke om man fortsatt liker den. I de fleste tilfellene er det skammer man seg dypt, men det finnes absolutt unntak. Denne videoen som jeg her viser dere er absolutt et slik unntak.

 

Denne videoen fra The Cars var faktisk en av de første musikkvideoene jeg så i mitt liv, tror jeg. Uannsett er det en av de første videoene jeg virkelig husker godt. Jeg pleide å be til de høyere krefter når jeg var liten at denne videoen skulle dukke opp på Sky Channel når jeg satt fengslet i sofaen. Husk at dette var begynnelsen av 80 tallet og høyrebølgen hadde gjort at kabel tv hadde fått innpass i Norske hjem.
Når jeg ser videoen nå syntes jeg den på langt nær er impionerende, men låten er fortsatt like frisk. I all 80 talls nostalgien ble denne låten glemt,noe som er meget synd. To andre låter husker jeg fra dette bander et låten Magic og låten Drive. Sistnevnte har blitt brukt på utallige samleplater og vært en evig plage på nattønske.
Vel her er You might think. Kos dere.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits