New Order - Bizarre Love Triangle

Jeg begynner igjen på en runde med låter som har satt et preg på meg gjennom årene. Det begynner å bli en del etterhvert å skulle jeg tatt alle her hadde det blitt en del. Tilfellet er at jeg skal bruke denne bloggen til en del annet også derfor har jeg att et lite utvalg her og lagdt resten som favoritter i min youtube kanal. Nå er vel definisjonen liten egentlig ganske stor i mitt tilfelle, men allikevel.

Det er kanskje ikke så rart at det er noen band som blir mer representert enn andre og ett av dem er New Order.  Denne perlen her følger resepten deres til punkt og prikke. Glade danserytmer med en helelr deprimerende tekst. Slik går rett hjem hos meg. Denne låten tar meg tilbake til den gang jeg var tjue der jeg klarte å blåse de fleste muligheter over bord på meget kort tid når det kom til kjærlighetsfronten.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

38, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits