Sex med demonerAt avisen dagbladet skriver om sex er ingen overaskelse og jeg kan si at jeg faktisk av og til leser repotasjene i ren forundring Jeg må jo innrømme at jeg liten gris selv og når naboen kom på besøk med et gammel Dagbladet som han hadde funnet på loftet under armen kan du gjette hvilke del av avisen jeg slo opp på først. Nå skal det jo si det at det er denne formen for journalistikk Dagbladet bruker mest tid og arbeid på så det hadde vært slemt av meg å ikke å bruke litt tid på det.


Undersøkelsen brakte egentlig ikke noe nytt på banen utenom det vi fleste viste allerede og det er at Norske kvinner er minst like kåte som oss menn. Her var det sex i alle varianter og slag noe som gjør at jeg forstår at Katolske prester i sin tid var veldig inntresert i at kvinnen skulle beskjenne alle sine syndige tanker. Ikke få prester har vel kunne fått tifredstillelse på denne måten.


Uansett det som gjorde denne undersøkelsen inntresant var et punkt der kvinnen fantasi om sex med demoner ble beskrevet. Seks prosent hadde fantasier om dette, men hele to prosent hadde hatt det. To prosent?? Det er mer enn kvinner som hadde kombinert sex og relgiøs offring som bare var på 0,4 prosent.
Uansett dette resultatet sier det jeg alltid har trodd. Buffy the vampire Slayer og Angel er mer enn bare TV serier.
Hvis noen har noen betroelser å komme med så kom igjen!! I mellomtiden kan dere jo fantasere om karene på dette bildet.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits