Ingenting endrer seg

Med dette innlegget kan jeg fort bli tatt som tre ting og det er enten en dårlig taper, en som fortsatt ikke har forstått sannheten eller en vendertrevridd fanatiker. Men jeg har fortsatt vanskeligheter med å følge det den store andelen av det norske folk som sier de vil stemme frp på meningsmålingene.
Hva er galt meg egentlig?? Hva er det i min skrudde hjerne som jeg ikke kan godta som en som andel av det norske folk nå ser ut til å ønske.??
Er jeg dum fordi jeg ønsker en miljøpolitikk som tar hensyn til kommende generasjoner og setter kollektivtransport foran biltrafikk.??
Er jeg dum fordi jeg ønsker at Norge fortsatt skal ha internasjonale forpliktelser for mennesker som ikke er så heldige å vokse opp i vår pengebinge.??
Er jeg dum fordi jeg mener det er riktig at folk skal få lov til kunne ha Norge som en frihavn eller forsøke finne lykken her??
Er jeg dum fordi jeg ønsker et sterkt lokal selvstyre der folk i kommunene får en større innflytelse på sin egen politikk??
Hvis dette er tilfelle er jeg stolt av å være dum.
Jeg er ikke redd for FR.P sin økning på meningsmålingene, men mange folks evne til å lukke øynene for det som skjer. Dårlige regimer gjennom i historien har ikke kommet fordi det nødvendigvis har vært et flertall for endring, men fordi folk sluttet og bry seg.  Slutter folk å bry seg kan det samme skje her i landet som mange andre steder.
Derfor er mitt følgende råd dette: La meningsmålinger være meningsmålinger og fortsett å kjempe for det du mener er riktig uansett hvor mørkt det måtte se ut.

Stikkord:

5 kommentarer

Martin

14.01.2006 kl.12:21

Likte dine siste ord i det innlegget veldig godt. Og her er adressen til en fyr som burde bli satt på plass: http://kosialist.blogspot.com/

Mathias Reither

14.01.2006 kl.12:39

Han er typisk Frper. En tulling.

Trond

14.01.2006 kl.14:04

Bare å kjøre på å ta ham det.

Kosialist

15.01.2006 kl.00:40

Gutta diskuterer politikk ser jeg :)

- O.

02.02.2006 kl.20:53

Men til å være en tulling må man jo si at han i hvert fall har et morsomt navn, da...;-)

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits