Positivt fra EU kommisjonen


Europeisk solidaritet tar enda et steg med EU kommisjonen sine siste utalleser om arbeidsinnvandring. Alle reguleringer om fri flytt av arbeidskraft bør opphørei følge kommisjonen, noe som alle Europavenner bør ønske velkommen.
EUs arbeids- og sosialkommissær Vladimir Spidla sier: Arbeidere fra de nye EU-landene i Øst-Europa har ikke tatt arbeidsplasser fra innbyggere i de «gamle» EU-landene, et utsagn jeg stiller meg hundre prosent bak.
Rapport fra kommisjonen sier dette: ifølge kommisjonen, at «arbeidstakernes mobilitet fra EU-landene i Sentral- og Øst-Europa til de 15 gamle medlemsstatene i overveiende grad har hatt positive virkninger».
Den såkalte ødeleggelsen av det Europeiske arbeiderklassen som neisiden skrek så mye om for en stund tilbake ser ut til å ikke stemme.
Flere og flere arbeidere fra øst kommet til Norge i disse dager noe som etter neiesiden sine argumenter skulle ha ført til mer arbeidsledighet. Også her viser det at de tar fullstendig feil i følge tallene til aetat.
Til og med folk i Lo begynner å forstå dette. Arve Bakke første nestleder i Fellesforbundet sier til NRK: Norge trenger arbeidskraft. Han ser ikke på økningen i arbeidsinnvandringen som noe problem.
Europa bør ikke ha noen grenser. Felleskap og solidaritet bør erstatte grenser og reguleringer for hvor mennesker skal bo og jobbe. Min drøm er et forent Europa og disse stegne bør bare være de første for dette målet.


Én kommentar

HERVE

14.02.2006 kl.17:56

ja, jeg synes du har rett:europa bør ikke ha noen grenser!

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits