Meget bra liberale blogger

Etter å ha sittet og sett på kanalen showtime i dag ser jeg det har blitt så utrolig populært med kåringer. Derfor har jeg tenkt å ta opp den tråden med å lage noen av mine kåringer. Jeg klarer ikke å bestemme meg for hvilke rekkefølge jeg skal putte dem i, men her er i hvert fall mine topp ti favoritter liberale blogger, nei det blir for tradisjonelt. Her kommer topp 11. Flere kåringer kommer etter hvert.

Bjørns hemmelige blogg: I beskrivelsen sier han om seg selv slik: Sosialliberal, libertarianer ved festlige anledninger.
Uansett meg syntes han er meget underholdene og smart fyr jeg.

Lars-Henrik Michelsen: Mannen trenger vel ikke noen nærmere beskrivelse siden han er både leder av Norges unge Venstre og vara til stortinget. En innligent og hyggelig fyr. Kanskje en kommende statsminister??  Uansett har han en forferdelig musikksmak. Noen gang kommet hjem syk og dårlig og det første du hører er we aret he world for fullt på stereoen?? Ellers meget leserverdig.


Min Mening: Bak denne bloggen står en kar en kar ved navn Knut Stian Olsen. Poetisk liberaler som vet hvordan som ikke lar motgang stoppe en, men blogger i vei god politikk i bøttevis.

Ståle Sørensen: Kunstner og en god liberaler som er aktiv i Oslo. Han skriver mer sporadisk, men uansett det han skriver er absolutt verdt å lese.

Odd Bovim: God venn og kollega fra venstre. Karen kommer til å bli en meget dyktig advokat, men er en god blogger også.

Boye Bjerkholt: En merkelig skrue, men fin fyr. Sentralstyremedlem i unge Venstre og en flink blogger.

Jonas liberale tankeeksperimenter: Fyren er leder i Troms Unge venstre g god Europavenn. Mannen sto blant annet bak sosialliberal liste sin suksee på universitetet i Tromsø.

Erlend Sand - Liberale ideer: Mannen er som et maskingevær på tastturet. Lurer på hvor mange tastaturer som har røket på venstres hus takket være ham.  Fin fyr med sans for trøndersk sprit.

Fredrik liv og tanker: Fredrik Garmanslund står bak denne bloggen. Han er Lege og star trek entusiast. Skriver om mer en bare politikk, men det er også leserverdig som bare det.
Ocktober: Hvem denne fyren er vet jeg ikke, men en meget god politisk blogg har han så absolutt.

Liberalist? Javisst!
Den som ofrer frihet for trygghet fortjener ingen av delene.
Bak denne bloggen står Per Aage Pleym Christensen, tidligere FRP, men nå venstre. Han skriver blant annet i internettavisen liberaleren. Jeg her stort uenig med ham på mange felt, men enig på andre. Uansett skriver han meget bra og har en tone i det han gjør som ikke virker nedlatende. Flere skribenter har noe å lære av ham.

Får flere gode linker sjekk her:
Idee til flere gode liberale linker å putte i det registeret blir motatt med takk.

4 kommentarer

Knut Stian Olsen

14.05.2006 kl.17:23

Hva skal jeg si...!Tusen takk :O)

BjørnTh

15.05.2006 kl.11:39

Oi! Hyggelig å høre:)

Pleym

15.05.2006 kl.12:11

Takk skal du ha, Trond! Hyggelig å høre. Ingen overraskelse at vi er uenige på noen områder..

elvis bling laden

16.05.2006 kl.01:29

hm.. Jeg lurer på.. er det bare menn som er liberalister? Jeg begynner på å fundere på om vampus likevel er et pseudonym for en mann. kjønnfordelinga er jo noe.. skeiv.. Uansett: takk for linkene! Jeg har vært innom noen av dem tidligere, men de fleste har jeg ikke sett. Mange er flinke, og mange er.. interessange på andre måter.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits