Rydder opp etter Frp-avsløring

Stortingspresident Thorbjørn Jagland (Ap) har gitt Fremskrittspartiet og andre partigrupper frist til torsdag med å redegjøre for pengebruk.

Det er vel så bra det, men man må huske at det er ikke lenge siden de samme partiet Jageland tilhører som stemte ned Venstre forslag om å åpne storingsbudsjettene for allemennheten, sammen med de andre partiene.

Dette er ikke noe nytt og Venstre har blitt nedstemt i kommuestyrer og storting for sine forslag om å åpenhet og innsyn.
Jageland bør gjerne kritisere FRP, men han bør ta sitt egent parti i skole først.

4 kommentarer

Fraggel

15.06.2006 kl.10:15

Hei, Jeg er helt enig med deg at hvert parti bør feie for egen dør, og forstår egentlig ikke hvorfor det er så vanskelig å unngå slike saker. Skrevet et innlegg om dette selv: http://fragfakta.blogspot.com/2006/06/politikere-frps-bruk-av-skattepenger.html.

Trond

15.06.2006 kl.11:36

Bra innlegg vil jeg si

Hasse@tungskyts.no

15.06.2006 kl.12:27

Jeg går for å være langt over snittet innenfor intellektuilitet og intelligens. Men, det er noe jeg ikke skjønner, og det er dette:Hvorfor legge skylden på/henge ut Kong Karl og co i dette med bruk av politiske middler kr. 250.000 på incentiver overfor sine mest profilerte politikere? - Det var mange ledende (hvis det er mulig å kalle venstrefolk da) som støttet Siv når det gjaldt firmabil og personlig trener.Men, det er slik at VG selger bra på alt som dreier seg om FRP, de skyr ingen midler.Jeg konstanterer at Lars Skjeggebuffen Sponheim holder lav profil i denne debatten, som han syns er smålig.Jaja...gleder meg til neste måling, hørte jeg 49,1% oppslutning? :-)

Trond

15.06.2006 kl.12:57

Hvorfor prøver du å ro deg 8unna det faktum at dere har blitt tatt med buksene langt nede på knærene??Dett er ikke VG sin skyld men ditt parti sin egen skyld. de har hatt nok muligheter til å skape trovcerdighet, men de har allere3de to ganger stemt ned forslag om åpenhet. I da var FRP det eneste partiet som stemte i mot forslaget om, å legge fakta på bordet. Fortsett å ro deg unna, mens annheten klarer ikke engang du å løpe ifra.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits