soslailiberalistisk -forum er død. Lenge leve tronds orakel.

Ja folkens etterå ha tenkt gjennom det en del har jeg tenkt til å endre navnet på denne bloggen. Mye av grunnen til det er at den ikke ble helt slik jeg hadde planelagt fra begynnelsen av. Noen lange utgrienger om Sosial-libralistisk filosofi ble det ikke. Jeg orket rett å slett ikke å skirve slike artikkler ofte nok til at det kunne bli inntresant.  I tillegg representer jeg ikke partiet mitt med det jeg skriver her og vil derfor både for dem og min egen del gjøre navnbyttet. I tillegg føler jeg at jeg får frihet til å gjøre en del ekstra moro som jeg ikke kunne gjøre iunnfor rammen av det forrigge navnet.
Jeg kommer til å skrive en del om idelogietterhvert, noe kommer jeg til å legge ut her, men det meste kommer til å legges  ut på hjemmesiden min istendenfor. her derimot kommer jeg til å holde på hjemmesiden min www.trondsite.tk
Hvis noen tror at jeg kommer til å roe meg ned av den grunn må jeg nok desverre skuffe dere. Jeg kommer til å kjøre løpet like hardt fremover og dere kan vente dere mye moro.
Dermed begravlegger jeg sosilaliberalistisk-forum. Lenge leve Tronds orakel.

4 kommentarer

lotten

14.12.2005 kl.23:35

Jepp, lenge leve Tronds orakel!Hvil i fred sosial-liberalistisk forum.Hva skjer med det anti-konservative forumet da?

Trond

14.12.2005 kl.23:47

Det kommer til å fortsette og det i enda støre kraft en tidligere. Samme med livets glade gutter. Puuh hardt arbeid men noen harnødt til å gjøre det.

lotten

14.12.2005 kl.23:51

Apropo livets glade gutter;Jeg var på kino og så Broken flowers i går:)

Trond

15.12.2005 kl.00:50

Au au au au. Jeg har ikke fått sett den ennå. Jeg er farlig nær fattigdomsgrensen. Murry og Jamurc i tospann. Du må følge med her Lotten for fremover kommer jeg til å hedre missforståtte personer her. Gled deg.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits