Hysteri i praksisStortingsrepresentant Eirik Skutle ble idømt en bot på 10 000 kroner for å ha røyket litt cannabis, neo jeg finner ikke bare urettferdig, men et tegn på hysteri. Er der ikke litt rart at en person som begår et latterlig lovforbud som ikke skader noen andre skal bli bøtelagt mer enn personer råkjører i trafikken og risikerer andre mennesker sine liv? Det finnes mange folk med trafikkbøter på stortinget som ikke trenger å bekymre seg over sin karriere, men det må en ung mann som ikke gjorde noe annet uskyldig en å dele en joint med venner.

I USA er det ferd med å skje legaliseringsbølge, men ikke i Norge. Her skal folk som bare er i nærheten av joint straffes og folk som snakker høyt for en annen politikk knebles. I dette valget oppfordrer jeg folk til å gå nøye gjennom listene. Finner dere noen som har sagt ja til legalisering der så gi vedkommende en stemme eller en slenger.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

39, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits