Kun Venstre troverdig om bydelstyrer 

Makt skal spres og balanseres. Derfor vil Venstre opprette bydelsstyrer i Bergen igjen, og gi dem reell makt. Men i motsetning til de andre partiene

 Representantene skal velges på samme måte som bystyret. Bydelsstyrene bør få ansvar for eksempelvis kultur- og ungdomstiltak, fritidsaktiviteter for barneskoletrinnet, skjenkebevillinger, forvaltning av lokale parker og lokale klagesaker i plan- og bygningssaker. Bydelene må kunne kjøpe og selge tjenester, og utveksle tilbud seg imellom. Venstre ønsker også bydelene skal bestemme når det gjelder skjenkepolitiske spørsmål slik at de slev kan avgjøre om hvorvidt man ønsker å opprette bydelspuber.

 I motsetning til de andre partiene som ønsker bydelstyrene tilbake tar Venstre virkelig på alvor med at vi ønsker direktevalg til bydelstyrene. Det betyr at du som skal få velge representantene til bydelstyret på Laksevåg, ikke bystyret. Når Venstre foreslo dette i bydelstyret i sin tid stemte kun Venstre og Sp for.

 Venstre ønsker i tillegg at Laksevåg må få sitt eget bydelskulturhus, som må være tilgjengelig for flest mulig. Vil ha opp tempoet på byggingen av bydelskulturhus i alle bydelene som trenger det.

 Trond Wathne Tveiten

14 plass på Venstre sin liste i Bergen

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

40, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits