Bybanen hører hjemme på bryggen

Ser at mange sutrer og griner over at bybanen skal gå over bryggen. Kunne ikke annet å le av den lille seansen med gamle grinebitere som sto og drev med det noen kaller demonstrasjon for en stund tilbake. Buing og roping som man ikke en gang finner på skoledebatter på videregående så ut til å være helt vanlig blant denne gjengen med pensjonister med lite fritid.

Humoristiske med denne gjengen og mange andre som er imot bybanen over bryggen er at de ikke demonstrerer når det gjelder biltrafikk over bryggen. Denne trafikken er ødeleggende og lite folkevennlig, men det ser de ut til å glemme. Jeg er stolt av at Bergens politikere ikke valgte å bøye seg for motstanderne i sin tid slik at Bergen nå er i ferd med å etablere en moderende infrastruktur som bybanen er en del av.

Bybanen kommer til å se vakker ut der den glir over bryggen selv nettdebattene bærer preg av unger som har drukket litt for mye koffein. Bergen få nå moderende infrastruktur som folk kommer å bli sett opp til i resten av landet. Så slutt med sytingen og lev i 2016. Verden går faktisk videre selv om enkelte har bena godt plassert i fortiden.

2 kommentarer

Huus

20.04.2016 kl.09:24

Du er ødelagt. Din tankegang på akkurat dette temaet her, er en skamm.

Trond Wathne Tveiten

20.04.2016 kl.09:49

Huus: buhu

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

40, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits