Iggy Pop & Debbie Harry Sing "Did You Evah"

 

Verken Debbie Harry eller Iggy Pop trenger noen nærmere presentasjon. Debbie som vokalist i bandet Blondie har flere legendariske hits og skapt en stil som har inspirert utallige kvinnelige artister i ettertid. Jeg var selv så heldig og fikk se henne live på Bergenfest i 2014. Dama var da 67 og man kan trygt si at hun eldes med stil. Kun en ting var galt med konserten og det var at den ikke varte lenger. For bandet har så mange hits og andre fete låter at de kunne holde på flere timer. De har selvfølgelig fått sin velfortjente plass i Rock and roll hall of fame.

Iggy Pop er the er virkelig et under. At han har klart å overleve så lenge som han har er et mirakel. Og til og med i dag fortsetter han å lage store plater og turnere verden rundt. Konsertene hans er legendariske i at han tar fullstendig av. Tro meg det er et syn alle burde få med seg.

Å få to slike personer sammen med på en låt er rett og slett fantastisk. Bare nyt.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

40, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits