Hva kan Blogsoft gjøre bedre!


Jeg har spurt meg selv mange ganger får hvorfor jeg fortsetter å bruke denne tjenesten med alle de barne sykdommene den ser ut til å ha., Å formilde dette videre er ikke alltid like lett og sist gang jeg ga en melding i blogsoft sin info blogg ble den slettet. Kommentarer er greit ser det ut til så lenge de ikke inneholder verken kritikk eller frustrasjon over at alt ikke er som det skal være.
Flere bloggere av høyt kaliber har forlatt denne tjenesten, jeg kan blant annet nevne bloggere som Victoria, Min Mening, Muslimen, Sissel trivialiteter i hverdagen for å nevne noen. Disse er rimelig gode bloggere og det burde faktisk bekymre blogsoft lite grann at disse tar turen over til andre tjenester.
Jeg har lenge fått råd at dette burde jeg også gjøre. Hvorfor ikke ta turen til wordpress der du får egen serverplass og mye mer frihet uten tull, er et spørsmål som jeg til stadighet har fått. Jeg skal ikke lyve og jeg må si at det har vært meget nære flere ganger.
Så hvorfor har jeg ikke nå byttet tjeneste?? Vel fordi jeg har en smule patriotisme i meg. Det at et norsk selskap satser fult ut på en slik tjeneste syntes jeg er interessant og kan være en styrke for norske bloggere på sikt.
Uansett har jeg en del råd jeg kan tenke meg å gi blogsoft for hvordan de kan forbedre tjenesten. I frykt for at disse rådene skal bli oversett så deler jeg dem med dere her.

1: Hold løftene deres: Jeg har i snart hørt at dere skal få en egen videofunksjon her inne i snart to år. Hvor i hulleste har den blitt av?? Oppgarderingen som skulle komme i løpet av høsten 2006, hor har den blitt av?? Jeg vet at dere har mye å gjøre og at dere ikke har like store ressurser som Google, men da kan dere slutte å love. Si heller at det kommer mye senere istedenfor å lyve for deres brukere.

2: Kategorier i Linkene: Jeg er blant dem som ofte har en tendens til å fylle opp med en mengde linker, men det ser ofte veldig rotete ut. Hadde det ikke vært fint hvis man kunne dele inn de forskjellige linkene i ulike kategorier. Det hadde dett både meget ordentlig ut og hadde vært en klar fordel for brukerne som kom innom.

3: Videofunksjon: Dette burde absolutt vært på plass for lenge siden. Når videoblogging har økt i omfang om det har er det merkelig at dette ikke finnes i tjenesten. Det mest irriterende er at hvorfor har ikke blogsoft sagt at man kunne poste youtube videoer i bloggene deres. Dette fant jeg ut takket være radiohode, men det har vært mulig hele tiden. Skam dere.

4: Podcast: for en stund tilbake ville jeg inkludere den radioen jeg jobber med her i Bergen som en del av en av bloggende mine. Ja podcast muligheter skulle det komme fikk jeg høre, men tiden har gått og ikke det spor av det. Derfor måtte jeg legge de planene på is så nå er det My-Space vi satser på istedenfor.

5: Templater: Når det gjelder hjemmesidelaging har jeg brukt en god tjeneste som heter freewebs. Ikke bare var den særdeles enkel å bruke, men den hadde en enorm utvalg av templater. En mengde ulike kategorier og som igjen kunne velges i drøssevis av ulike farger. Dette er noe man virkelig burde fått her også.

6: Spam : Ja det er spamfilter på denne tjenesten, men jeg kan på langt nær si meg fornøyd med den. Skrur jeg den på så har den en tendens til å sperre ute langt flere en spammerene. Sist gang jeg gjorde det fikk jeg en masse kritikk av folk som faktisk ville bidra med noe, men ble sperett ute, noe som endte med at jeg måtte skru det av igjen. En del blogg tjenester har en løsning der man må skrive inn en kode som står på skjermen, hvorfor kan ikke blogsoft gjøre dette også??

7: Mobilblogging: Et meget fint alternativ som jeg har vannvittig lyst til å bruke mer under valgkampen. Jeg vet at dette r noe som heter mobillblogg, men dette er ikke godt nok. Jeg vil ha mobilblogging som en integrert del av denne bloggen. Dette kan jeg nå, men har dere sjekket prisen?? Over ti kroner for en MMS, det er rimelig dyrt. Jeg betaler gjerne for et abonoment som gjør det mulig, men da må det skapes et.
Kult hadde det også vært hvis man kunne sende videoene fra mobilen rett inn i bloggen eller lydopptakene for den saks skyld.

8: Bloggblogg: Et forum som dette bør oppgraderes litt. Det å vite om nye tjenester som man kan bruke i tillegg til bloggen. Dette forumet har ikke vært oppdatert siden i april 2006. Det holder ikke
 
Vel her er noen av mine råd, men alle er hjertelig velkommen til å utfylle meg.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits