FRP må ha innvandring


Fr.p vil ha mindre innvadring til dette landet noe som ikke burde være en overraskelse for de fleste. I første omgang gjelder dette alle fremedkulturelle med rar religion, mørk hudfarge og som putter mye rare kryddere i maten sin, men hva vil skje i neste omgang. Hva med den dagen grensene er sperret og FRP kanskje har fått hevet ut noen av de personene de ikke ønsker å ha her. Øst-Europere da spesielt fra Polen er de som kommer hit nå og etter Romania og Bulgaria blir medlem i 2007 kommer ikke færre arbeidsinnvandrere til å komme hit.
Dette er faktisk ikke meg imot så overhodet, men jeg er spent o på hvordan FRP vil ta denne saken etter hvert. Når man først har fått viljen trenger man fort flere syndebukker og da er jeg spent hvor lenge polakkene og Rumenerne får gå fri.
I tillegg er det en ting til med FRP sin politikk jeg finner komisk og det er: Hvem skal gjennomføre politikken deres. Skal man bygge ut alle veier her i Norge i det omfanget og tempoet de skisserer må de faktisk ha innvandring av folk som skal bygge dem. Hardt dilemma og jeg spent på hvordan de vil løse dette.
Uansett fant jeg denne meget gode og opplysende kommentaren om FRP i dagbladet.


2 kommentarer

Knut Stian Olsen

15.03.2006 kl.18:49

Apropo "rar krydder i maten"... Jeg har testet masse forskjellige krydre jeg, både mellom-amerikansk hvit cola, afghansk minus, øst-europeisk pepper og nederlandsk Extacy.Favoritten sier du? Jo det var nok en type Extacy kalt "gule alien", ikke spist, men injisert.Bare så du vet det ;O)

Trond

15.03.2006 kl.20:46

Tror ikke jeg bør prøve det nei

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits