Alle mennesker er født like, men noen likere enn andre

I det siste har jeg stilt srørsmålet hvorfor kan ikke FRP legge kortene på bordet. Slike spørsmål skal man som kjent ikke stille fordi FRP mener at de er for folk flest er untatt for slik kritikk. Et parti som er norges største og har blitt behandlet så fælt gjennom årene skal selvfølgeligvis ikke stilles krav til.

Det å komme med artikkler som FRP på luksusferie for en halv million, vil granske Frp sine reiser, Frp kan få straffeskatt, rydder opp ettter FRP avsløring, osv osv er selvfølgelig å drve hets.

Å istdenfor å stemme for et forslag om åpenhet som kan sette et punktum for saken  så stemmer de imot, mens de i tillegg beskylder VG for å drive hetsekampanje på sine hjemmesider.
Saken er den at uannsett hvor mye FRP kjefter og hvor mye deres forsvarere angriper alle andre kommer de ikke unna det faktum at de har blitt tatt med buskene nede.

Jeg lurer bare på om FRp har noe å skjule. Å hvis dere FRP sympatisører klarer å svare på det spørsmålet uten å komme med konspirasjonsteorier om hvor fæle alle andre er og hvor synd det på dere selv hadde jeg blitt glad.

11 kommentarer

Guro

15.06.2006 kl.22:47

Hoho, dritbra innlegg. Hvis en FRP'er for en gangs skyld greie å svar på et innlegg uten å innta den "stakkars mæ, all e mot mæ, all e så slem" - holdningen så ska æ sett kryss i taket!

Trond

15.06.2006 kl.22:53

Takk for det. Det e ren plikt av oss sannhetens soldater å trykke slike innlegg. Det er viktig for folk flest.

Martin

16.06.2006 kl.01:28

Godt innlegg! Men har mine tvil at noen som helst FRP-sympatisør kommer til å gi deg et saklig svar ;)

Trond

16.06.2006 kl.01:33

Tviler egentlig på det. Får sikkert en lang tirade om hvor dårlig resten av samfunnet ser på dem, hvordan jeg fremstiller dem alle som idioter og rsten av klassikerene.Men jeg er en sjenerøs mann som alltid er villig til å gi mennesker en ny sjanse, så kanskje.

Mathias

18.06.2006 kl.00:11

Trond! Så du kronikken av Gjeldsvik i BA i dag. Søkkandes god artikkel om Hagen.

Trond

18.06.2006 kl.00:32

Nope. Ligger den på nett?? Har du en link??

Mathias

18.06.2006 kl.12:06

Nei, den ligger ikke på nett. Den finnes bare i papir eller i PDF til 15. kr.

Trond

18.06.2006 kl.12:21

Ta vare på den. Så kan du utlevere den til meg over en kaffe eller øl hnår det måtte passe.

Mathias

19.06.2006 kl.15:46

Det står noe om Hagen og Gjeldsvik i dag også, så du bør lese dagens BA. Vi kan godt ta en kopp kaffe eller øl en dag, det helt greit det. Jeg sender deg en mail når det passer.

Max Nus

19.06.2006 kl.19:41

Du tygger og tygger på denne fillesaken, hva med å fortelle om egen politikk? - Forøvrig hvor er Lars Permanentus og resten av venstre partiet i den politiske debatten?I dag ble en sultestreikende afganer sendt med røva først ut av landet, endelig, han er dømt for voldtekt, og dermed fikk han en one way....Det er nok å gripe fatt i hva anngår snillistisk innvandrer poltikk regissert av venstre.Men hilsenMax NusE-post: MAX@nus.NO

Trond

19.06.2006 kl.20:17

Ro ro ro for å ungå og måtte svare på alt som er viondt å vanskelig. Snillistisk innvandringspolitikk syntes å være FRP svaret hver gang man blir tatt med buksene langt nede på knærene.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits