hits

Få landlaget ut av Oslo

 

Nå kan jeg forstå at det norske landslaget ikke akkurat har imponert på mange år, men dette er allikevel ganske latterlig og det er ikke heller første gangen.

Nå kan jeg forstå at tiltrekke seg publikum Oslo ikke alltid er like lett. Tilbudet er enormt og variert så kanskje folk i hovedstaden og rundt har blitt litt bortskjemte.

En ting jeg reagerer på er at man fremstiller Ullevoll som en hjemmearena. Et landslag skal ikke ha en hjemmeareane noe spesielt sted, men være et lag for hele landet. Hvorfor kan ikke landslaget spille i Bergen, Stavanger, Tromsø osv. det er et landslag, ikke et hovedstadlag.

Jeg kan banne på at det er mange folk i denne byen som med glede hadde tatt turen til stadion hvis de kunne være med å støtte landslaget.  En av unnskyldningene for lavt publikumstall har vært at billettprisene er for høye. Dette er en unnskyldning jeg ikke kjøper. Saken er enkel og grei at folk i Oslo har blitt for bortkjemte og mette. Det er derfor på tide med en endring.

Norsk fotballforbund får begynne å leve opp til navnet sitt og være et fotballforbund for hele folket, ikke bare det sentrale Østlandet.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

43, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv