Giske føler seg misforstått


For noen år tilbake var jeg på et seminar med flere av de høyre herrer fra universitetet i bergen, I samtale med en av dem ( jeg velger beholde mannen anonymitet ) kom vi inn på Stoltenberg 1 regjeringen og hva den hadde gjort for utdanningssektoren. Samtalen kom da fort inn på Trøndelag store sønn nemlig Trond Giske som den gangen satt i utdanningsminister posten. Vi kom frem til en konklusjon som egentlig sa alt og det var at det ikke var noe å utsette på Giske i denne posten. Ikke fordi han hadde gjort så mye galt, men fordi han ikke hadde gjort noe som helst.
Nå har han fått prøve seg på kultursektoren noe som i seg selv kan være litt av en utfordring. Det å prioritere i kulturlivet kan være en hard sak siden at hva man enn gjør vil det være en eller annen kultur person som hater enn. Giske har valgt en grei løsning på dette nemlig å gi litt til alle. Dette høres sikker meget rettferdig ut, men det hele ender stort sett opp ingenting til alle.
Å sette seg inn i en ny hverdag er vanskelig, men regjeringen har sittet n på siden i høst og Giske har ikke klart å legge frem en eneste sak for kulturkomiteen på stortinget. Hva er det han egentlig driver med??
Det har vært en tøft halvår fordi de fleste statsrådene ( noe som hører med jobben ). Støhre har stått på, Solheim har hatt hendene fulle, miljøvernsministeren har hatt nok å bryne seg på osv, men hva er det Giske har jobbet så knallhardt med siden stortinget sin kulturkomité ikke har fått noe som helst??

Giske føler seg selvfølgelig missforstått og kommentarene han kom med i Aftenposten ( kunne jeg ha gjort mye poeng ut av på det ideologiske området også, men jeg skal la det være for denne gangen).
Denne kommentaren fra mannen sier: det tok tid å forberede nye saker i et regjeringsskifte.
På spørsmål om han vil komme med en skriftlig utdypning nå, svarte kulturministeren: Ja, det gjør jeg nok sikkert. Debatt er positivt!

Ja vi venter vi venter, men burde ikke Arbeiderpartiet snart tenke seg om når det gjelder Giske sin såkalte evne til å smile og sjarmere seg ut av enhver situasjon og heller finne en person som faktisk kan utføre sine plikter. 


3 kommentarer

birgeren@hotmail.com

17.03.2006 kl.12:18

det var sikkert en av mine venner og kolleger på UIB som uttalte dette til dem.Med ærbødig hilsen Birger Senås/samfunnsforsker.PS! jeg trær nå av debatten på venstre, fordi jeg ikke har tid og fordi partiet har blitt usexy og småe. Men, jeg tilbyr meg å betale medlemskontogenten din hvis du melder deg inn i FRP. Lykke til videre! - Tror du kan bli en bra politiker for FRP.:)

Martin

17.03.2006 kl.12:24

HAHA!Trond Frp-politiker? I THINK NOTGiske virker som en fascinerende slapp person- politisk sett that is.

Trond

17.03.2006 kl.13:29

Du store mi?? Tror du virkelig jeg hadde blitt noe god frp politikker Birger??

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits