FRP tar atter en vulgær en

Tydlig innspirert avden danske statsministeren sitt parti og i frykt for at Vidar Kleppe og demokratene kan komme til å ta fra han stemmer klarer FRP atter en gang å vise seg fra sin brune side. Selvfølgelig tar ikke Hagen noen som helst form for selvkritikk og mener at det er de andre partiene som stigimatiserer FRP. Sannheten er at den jobben gjør de godt nok selv. Carl I Hagen demonstrerer med dette hvorfor han aldri har blitt invitert inn i regjeringskontorene og hvorfor han aldri vil komme til å bli stortingspresident.

http://www.nrk.no/nyheter/innenriks/valg/valg_2005/4972108.html

3 kommentarer

Drogin

31.10.2005 kl.20:10

Typisk...Vi får ikke høre noen argumenter her da... Om du selv leser brosjyren, så vil du se at alt vi gjør er å kalle en spade for en spade, og det er dessuten presisert i brosjyren at de aller fleste innvandrere er ærlige, men at det er en alt for stor del som ikke er det, og DISSE skal vi ta tak i.Men i typisk venstre-siden-stil, så gjør du som alle de andre, du tenker ikke selv, du bare mener det "alle andre" gjør. Tenk litt på det.

Trond

31.10.2005 kl.20:20

Jeg skirver i denne bloggen mine egne meninger og ikke hva andre har sagt jeg skal mene. Men det er vel bare dere frpere som kan tenke selv, ikke sant??

Jan Eivind

01.11.2005 kl.09:44

Drogin: FrP mener at de bare kommer med faktaopplysninger i folderen sin, og at de andre partienes ramaskrik om rasisme på grunn av forsiden, vinklingen og sammenkoblingen "innvandring og kriminalitet" er stigmatisering - ikke sant?Hvorfor da lage så mye bråk, og komme med trusler når SOS Rasisme kom med sin løpeseddel som svar på FrP's folder (se: http://sos-rasisme.no/valg/frp-rasisme-2005-farger.pdf )?SOS Rasisme kommer bare med faktaopplysninger de også, og det er det vel ikke noe galt i....?Se feks: http://www.siste.no/Innenriks/politikk/article1703027.ece

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits