Ungdomsgaranti????

En av valgkampens slagere var saken om ungdomsgaranti. Siden de unge i dette landet hadde det så forferdelig kom arbeiderpartiet med det geniale forslaget om at alle unge skulle være garantert en jobb. Dette har vært AUF sin kampsak tidligere og dere er ikke grenser for hvor stolte de er av dette radikale forslaget, selv om Stoltenberg sin første regjering ikke så ut til å få det til.
Nå er jo forsaget i seg selv meget bra og hadde det vært realistisk hadde det vært en revolusjon. Så hvorfor egentlig stoppe der, hvorfor ikke foreslå fred på jord og at alle skal være garantert en snill mor og far. Jeg kjenner til mange mennesker som ikke har vokst opp på solsiden i livet etter noen år som sosialarbeider i Oslo, hva med å garantere de et perfekt i den nye regjeringsperioden.
Nok vittigheter, det jeg er spent på er hvordan skal man skape disse arbeidsplassene?? Offentlige overføringer?? Lavere bedriftbeskatting?? Lavere arbeidsgiveravgift?? Hvorfor har man aldri fått svar på disse tingende. Arbeid for alle er ikke noe som kan vedtaes, men den må skapes.
La det bli slutt på fagre slagord og løfter og få en konkret politikk på bordet som sier hvordan  politikken skal utføres.
Lykke til.

5 kommentarer

sveiners

18.10.2005 kl.01:52

det er viktig og ha drømmer og mål men de må, spesiellt for slike saker, være oppnåelige og ikke utopiske, det bare svekker troverdigheten

18.10.2005 kl.10:05

Eg tykkjer da at det ikkje er synd på ungdommer eg i dag. Dei trykkjer berre på sånn data greier og sånn dare mobil teksting frem og tilbake om alt og ingenting. Nei, eg måtte arbeida hardt eg når eg var ung, opp om morgenen og hardt fysisk arbeid. Eg syns ungdommane i dag vært sydde puter under føttene på. Ungdommar skulle hatt i ræva og vorte sparka svultne ut av døra om morgenen og hogget ved til klokka 9 på kvelden, deretter så skulde dei måtta såte og spikka på ein trestubbe til klokka eitt om natta, då skulde dei fått sova 5 timar før det var påan igjen. Så slutt og syta du Trond Weiten - ha repsekt for oss gamle gutta, ellers skal hyra deg inn som fyrbøtar for kr. 10 per time.

Trond

18.10.2005 kl.12:55

Kan du fortelle meg hva dette innlegget har med saken å gjøre?? HDu bør lese hva jeg skriver før du svarer. I all respekt dette var jo ikke krtikk av dere gamle arbeidsfolk, jeg kan ikke forstå at du kan tolke dette innlegget dit hen.

snorre

12.11.2005 kl.15:24

...men borgerlønn er innenfor det realistiskes rammer?

Trond

14.11.2005 kl.00:38

Jeg har ikke snakket om hva som er realistisk eller ikke. Det jeg lurer på hva er hva slags tltak har de tenkt å gjennomføre for å klare dette.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits