Frp vil gi ekstra lønn til attraktive stortingspolitikarar

For å hindre at stortingsrepresentantar blir «kjøpt opp» av næringslivet, vil Frp vil ha armslag for å kunne betale ekstraløn.

For frpere er det som kjent sagt ikke nok å  å kun jobbe for en god sak, kommer det noen med mer penger så forsvinner de et annet sted. Dette burde være en faresignal for velgerene, især når man tenker på det allerede korupte regimet som gikk av i Italia.
Partiet for folk flest har ikke bare lyst til å gi enektlte stortingsrepresentanter mer penger, men disse pengende skal selvfølgelig få lov til å bevilges over stortingsgrupens budsjetter. Nå kan jeg minne leserene om at disse pengende er skattepenger betalt av folk flest. Har man penger nok kan man altså få kjøpt en frp politikker noe som er alvorlig nok, men det en annen ting uroer meg ogå meget sterkt og det burde uroe velgere også. Nemlig det faktum at det er kun pengende en del frp politikkere er ute etter når de skal velges til stortinget.
Partiet for folk flest?? Men det er vel som George Orwell skriver i Animal Farm: Alle er født like, men noen er født likere enn andre.
Kanskje på tide å lytte til Willoch.

15 kommentarer

Birger Senås

17.10.2006 kl.19:40

Jeg skjønner ditt hat til FRP, fordi FRP tørr der andre skjelver både i bukser og knær. FRP tørr å stille krav til våre nye landsmenn om å tilpasse seg det norske samfunnet. FRP tørr å stille krav til alle samfunnsborgere om at de må stå opp om morningen, og gå på arbeid. FRP tørr å si fra om at det er mye snylting på offentlige sosiale goder. Mange faller gjennom i samfunnet, og FRP vil ikke kneble de som får et problem i livet og trenger hjelp fra samfunnet.Men FRP tørr også si fra om at det er mange som snylter og svindler den norske stat, og får oppholdstillatelse på feil og løgnaktige opplysninger.Jeg skjønner godt at du Trond og bla. Mathias er snurte og missunnelige på FRP.Jeg skjønner dere veldig godt, men det er en god egenskap å unne andre sin SUKSESS, kanskje en vakker dag så opplever dere å lykkes med noe også - hvem vet!Beste hilsen Birger Senås/adm. direktør Senås Forlag A/S.

Trond

17.10.2006 kl.20:21

Mitt hat til FRP har vart i flere år å komme rpå grunnlag av deres politikk. Stille krav gjør dere selvfølgelig etter hvilke hudfare mennesker har. Når det gjelder å stille krav til dere selv sliter dere. Dere ble tatt for å missbruke penger i høst med bland annet godtgjøre deres egne tilittsvalgte med skattebetalerenes penger. jeg er ikke sjalu Birger, men jeg er redd. Vi så hva som skjedde på 30 tallet når feil krefter slapp til og det er mange av oss som ikke ønsker oss tilbake ditt. Det mest inntresante med kommentaren din er at du glatt ungår å svare på det innlegget dreide seg om, men det er vel slik dere frpere driver politikk. Ikke svare på spørsmålene dere for, men de dere ønsker at dere fikk. Gjett hvilke kjent amerikansk politikker som sa det?? Du er jo så utrolig smart , ifølge deg selv ihvertfall.

Knut Stian Olsen

17.10.2006 kl.20:56

Birger: Jeg er tidligere en frp-velger, men etterhvert fikk jeg opp øynene for deres inhumane politikk og hva den vil føre til.Ikke bare for innvandrere men også for vanlige nordmenn. Det bil ikke lett å være norsk om frp noen gang får gjennomslag for hele sin politikk.Det er jeg motstander av, derfor måtte jeg finne meg et annet parti, og ettersom jeg er liberal av natur måtte det bli Venstre.Frp er ikke et liberalistisk parti (selv om de forsøker å gi inntrykk av det innimellom), frp er et egosentrisk parti...

Birger Senås

17.10.2006 kl.21:32

Jeg skal prøve å ordlegge meg med gatespråk sånn at Trond og Knut Stian Olsen skjønner hva jeg skriver.Trond: Det du insinuerer er at 35 % av velgerne jf. meningsmålingene støtter FRP fordi de vil at den tyske hær skal jakte på minoriteter som jøder og andre. Dette blir for dumt. Trond, du bor i verdens fredligste land, men du sier at du HATER FRP, er det da rart det blir krig i verden syns du, når du kan bruker slike begreper?Så til denne Knut Stian Olsen, kan det være at du gikk fra FRP til Venstre fordi FRP vil ha et samfunn der borgerne tar anvaret for eget liv, uten å kunne snylte på samfunnet sånn som venstre legger opp til at folk og fe kan gjøre?Jeg er redd at FRP er for krevende for dere begge, likevel så har vi over 35% av den norske befolkningen bak ryggen, og det holder mer enn nok for meg.Beste hilsener Birger Senås adm. direktør Senås gruppen ASA.

Birger Senås

17.10.2006 kl.21:34

Jeg skal prøve å ordlegge meg med gatespråk sånn at Trond og Knut Stian Olsen skjønner hva jeg skriver.Trond: Det du insinuerer er at 35 % av velgerne jf. meningsmålingene støtter FRP fordi de vil at den tyske hær skal jakte på minoriteter som jøder og andre. Dette blir for dumt. Trond, du bor i verdens fredligste land, men du sier at du HATER FRP, er det da rart det blir krig i verden syns du, når du kan bruker slike begreper?Så til denne Knut Stian Olsen, kan det være at du gikk fra FRP til Venstre fordi FRP vil ha et samfunn der borgerne tar anvaret for eget liv, uten å kunne snylte på samfunnet sånn som venstre legger opp til at folk og fe kan gjøre?Jeg er redd at FRP er for krevende for dere begge, likevel så har vi over 35% av den norske befolkningen bak ryggen, og det holder mer enn nok for meg.Beste hilsener Birger Senås adm. direktør Senås gruppen ASA.

Trond

17.10.2006 kl.21:51

Da snakke vi rundt hverandre,. jeg legger meg bare på ditt nivå siden du du stort sett hver eneste gamng du har skrevet noe har latterligjort deg selv med kritikkk alla vi er størst og best og dere er dumme elelr beskyølde alle for mye rart. men hvis du vil legge deg på et høyere nivå er du hjertelig velkommen. Frp er 35 prosent p¨å meningsmålinge, men du vet at målinger ikke er vallg. det at nærmere 70 prosent ikke ønsker dere tar du selvfølgelig ikke til etteretning så overhodet. Jeg skrev at jeg hater FRP sin politikk, jeg kunne selvfølgelig brukt ordene misliker, men syntes frp språket fungerer best ovenfor frpere som deg.

Knut Stian Olsen

18.10.2006 kl.03:14

"kan det være at du gikk fra FRP til Venstre fordi FRP vil ha et samfunn der borgerne tar anvaret for eget liv, uten å kunne snylte på samfunnet sånn som venstre legger opp til at folk og fe kan gjøre?"Det var ikke derfor jeg gikk fra frp til venstre, da har du ikke skjønt noe av venstres politikk. Jeg gikk fra frp til venstre fordi frp fører en "seg selv nok" politikk, en egoistisk politikk hvor ens egen navel er det eneste man ser. Frp fører en ekskluderende politikk for store grupper her i landet - enten det er innvandrere, folk med spesielle behov osv. Frp og du kaller dem snyltere, men jeg kaller dem mennesker.Du sier at frp vil at borgerne skal ta ansvar for egne liv, det er bra det for det vil jeg også. Problemet til frp er at de som av en eller annen grunn faller utenfor - DE BLIR DER med frp-politikk...

Birger Senås

18.10.2006 kl.18:48

Det er vel ikke uten grunn at FRP opplever stor suksess, med over 35% av velgerne i ryggen. Det er jo tydlig at FRP med sin politikk trykker på noen knapper som folk flest er opptatt av. Hadde vi kun drevet med nisjepolitikk eller ville hatt eks. fri innvandring til Norge, Ja, så ville vel også vi ligget med brukket rygg som venstre med 3%.JEG HAR IKKE MER Å TILFØYE, SKAL BESØKE MAX ANUS I USA.Beste hilsen Birger Senås, bedreviter.

Mathias

18.10.2006 kl.21:06

Det virker jo litt patetisk at han prøver å fremstå som adm.dir i Senås forlag. Greit nok dette ekisterer i Brønnøysundregisteret, og under dette foretaket er det registrert Samisk forlegger- og avisforening. Hverken i Samisk forlegger- og avisforening eller de andre selskapene under Senås forlag er det ingen Birger. Så jeg lurer på om denne Birger Senås er same?

Mathias

18.10.2006 kl.21:07

http://w2.brreg.no/enhet/sok/treffliste.jsp;jsessionid=F24GhBbJXfhSJ6M2rTLfnlvz01GWL1QZJJv8ZvGJMR9ZrTdz0MPT!2095893717?navn=Sen%E5s+Forlag+A%2FS.&orgform=0&fylke=0&kommune=0Går man inn på denne linken ser man Senås forlag sin registeriring i Brønnøysundregisteret.

Trond

18.10.2006 kl.22:02

Birger er bare sjalu og er redd derfor går han inn hit stadig vekk og tror de klarer å ta rotta på venstre emd å gjenta de samme kjedsomelige setningen gang etter gang. Venstre har ikke ligget ned på 3 tallet på veldig lenge, men like lite somn du leser bøker leser du vl heller ikke målinger som ikke sier deg et du vil.

Birger Senås

19.10.2006 kl.18:18

Til denne fyren som har nicknavnet "Mathias". Mitt forlag heter Birger Senås A/S, selskapet ble etablert for en mnd. siden i Brønnøysundregistrene og aksjekapitalen innbetalt likeså. Det tar riktignok et par måneder før firmaattest printes ut og at opplysningene offentliggjøres. Jeg har tenkt å rykke opp et par intellektuelle hakk og bruke all min tid på å kommunisere på et langt høyere nivå, jeg hører han ligger i gangen og sparker av seg støvlene, hvem jeg snakker om? Jo, min sønn selvsagt, han er 4 år, og heter selvsagt Carl Ivar Senås.Dermed så får dere furte i fred over å ligge med brukket nakke både hva anngår politkkk og meningsmålinger VS norges beste og mest suverene parti for folk flest FRP!!!!!!!Beste hilsen fra Birger Senås/ Far til Carl Ivar 4 år.

Mathias

21.10.2006 kl.00:02

Jeg må si lykke til forlagsbransjen, en av de vanskeligste bransjer å overleve i. Både min tante, min bror og min svigerfar i Iran har drevet i bransjen, og selv studert fag relatert til bransjen. Har man i tanken å utgi en bok eller fler er det en dårlig investering å begynne med forlag. Da er det bedre å gi de ut på slike forlag hvor man kan få trykket opp bøkene i små kvanta. Jeg skal ihvertfall følge med i Bergens Tidende under konkurser det neste året.

Mathias

21.10.2006 kl.00:11

Selv om vedkommende med nicket Birger Senås påstår han driver forlag og at et forlaget er registrert, beviser dette ingenting. Videre er alle underselskapene under Senås Forlag a/s registrert i Vøyenenga, Oslo og Lakselv. Men som det som slår meg er at denne Birger må være samme person som Max Anus da argumentasjonen og måten han skriver på er identiske. Samt samme fantasifulle fremstilling av seg selv. Nei nå bør du heller Birger eller Max Anus fremstå med fult navn, ihvertfall fornavn og svarer på det innleggene dreier seg om og slutte med dette svadaen du server.

Trond

21.10.2006 kl.02:35

Jeg har sperett ip adressen hans for neon dager, å får vi se om det hjelper på sakelighetsnivåt hans.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits