Høyre nærmere Frp??

25 kommentarer

Mr. Mikael Mqqfestal

16.11.2006 kl.10:29

Dear Sir, I Heard about your blogg from a frien of mine in Oslo of Norway. I am working at the LSE in London, and have my working area are politicks in the North area. I am looking for information about why not the parties on tre right site in Norway not are willing to cooprate against the sosial democratic site in Norway. I have heard about the leader Mr. Carl I. Hgen, he must be a very hard working guy.Is there a possibility that these parties on the right site will be able to make a gouverment after the vote of 2009. If anybody can answer i will be very grateful.

Trond

16.11.2006 kl.10:48

Godt forsøk, men du er allerede avslørt.

Mr. Mikael Mqqfestal

17.11.2006 kl.10:41

Dear Sir/Madame, I thank you so much for your answer. I am sorry that I not can speak and read norwegian. Please serve me your answer on english.Your sincerlyMr. M. Mqqfestal

Andreas

21.11.2006 kl.07:03

I politikkens verden er alt mulig... Det er vel en kombinasjon av politisk retorikk for å skremme regjeringen med en mulig samling på høyresiden og økende pragmatisme fra FrP. Siv Jensen fremstår jo som noe mer spiselig rent politisk en Callemann, hun var vel ikke så høyt oppe i Partiet den gang Calle ville deportere alenemødre til Svalbard og kastrere negre.Hvordan Høyre og FrP lå i forhold til hverandre ved forrige økonomiske kryssvei vet jeg ikke, men om spriket den gang var 25 milliarder har de jo strengt tatt nærmet seg hverandre... Kan jo også ha med prioriteringene å gjøre, Høyre vil kutte på områder FrP ikke synes er viktig. Men jeg tror som sagt det mest er retorikk og skremsel.

Birger Senås

21.11.2006 kl.16:02

Jeg satt og spiste pølser fra Sverige (Svinesund) da jeg snubblet innom bloggen til Trond, og las hva denne Andreas hadde skrevet.Ja, jeg satte fast pølsen i halsen, men svelget godt unna med svensk rødvin, det denne Andreas skrev at vår alles kjære Carl I. Hagen har villet kastrere alle alenemødrer og sende alle negrene til Svalbard.Når har han kommet med dette utspillet, bevis det, ellers fremstår du som en duste.

Trond

21.11.2006 kl.22:22

Andreas ja men det er frp sitt stor dilema. Det er ikk lett når de i åresvis har forsøktå fremstille seg som et folkelig alternativ til frp og nå forsøke på være ansvarlige. Birger: Noen gang hørt om fem om dagen?? Grønnsaker

Mathias

23.11.2006 kl.12:43

Kostholdet til han Birger består jo bare av slik mat Grete Rhode ville kalle for Nei-mat. Jeg lurer litt på hvor mye han birger veier, jeg lurer litt på om badevekten ligger på et tre-sifret antall kilo. Hadde det kanskje vært en ide om Birger satse litt mer på litt sunnere mat som Trond så pent antyder.

Mathias

23.11.2006 kl.13:01

Birger! At Carl I. Hagen har hengt ut alenemødre og samer er noe som ikke kan benektes, men det er noen valg siden han gjorde det, men ikke mindre sant av den grunn. Du kan jo lese de to første linken under her. http://www.ordtak.no/index.php?fn=Carl%20Ivar%20&en=Hagenhttp://folk.uio.no/geirthe/Valg97.htmlMen jeg lurer litt på om denne siden er din anonyme blogg: http://frp.abcblogg.no

Birger Senås

25.11.2006 kl.14:29

Når det gjelder pølser, så er det noe av det sunneste man kan spise. jeg spiser mye pølser, og velger mellom disse to typene. Kalkun pølse, mager, kylling pølse, mager og laksepølser, mager. Dette sammen med grovt brød, salat, og en halvflaske god rødvin, er noe av det sunneste man kan spise og drikke, sammen med vann.

Trond

25.11.2006 kl.17:11

Kanksje du burde kutte ned på rødvinen så kanskje du klarer å koke opp noen inntiligente kommentarer.

Herr Birger Senås

26.11.2006 kl.11:25

Med den kommentaren så skyter du deg i foten. Du Trond er for et demokratisk samfunn, der det er plass til alle typer individ, både norske og somaliere, både proffessorer og lastebilsjåfører, jeg vet du mener det.Men din kommentar så snakker du mot deg selv, du skriver at du forventer på denne bloggen kun å motta tunge intellektuelle kommentarer, ergo du vil at bloggen kun skal være for den intellektuelle elite. Dermed så frastøter du deg oss som ikke er så intellektuelle, og kan ordlegge oss på den høye intellektuelle måten som du selv forventer/vil at debattnivået skal være på.Du er dermed for et samfunn som kun skal bestå av en intellektuell elite og at det ikke er bruk for oss andre.Dermed så er du imot et demokratisk samfunn.

Mathias

26.11.2006 kl.13:33

Jeg vil nå heller si at Biggen har skutt seg i foten for lenge siden med sine utfall mot innvandrere og annerledestenkene. Du må huske på, desverre, at mange AP-velgere er potensielle Frp velgere, ved å lese Biggen sine kommentarer vil de ihvertfall skrinlegge alle tanker om å stemme Frp. Flere topper i Frp har lenge ønsket seg flere innvandrerstemmer til partiet, med Biggens holdninger bidrar jo ikke akkurat dette til en økning i innvandrerstemmer. I Sverige har jo "søsterpartiet" til Frp flere innvandrerstemmer og tillittsvalgte dersom man ser på den iraneren Maryam sin hjemmeside (www.maryam.se) og lenkene videre.

El tiburón peregrino alias Cetornhinus maximus

26.11.2006 kl.14:01

Biggen påpekt tidligere at Sverige har en neger i regjeringen, og vedkommende er integrasjonsminister og fra Folkepartiet. Dette viser at Frp i Norge er mer et stutum-parti enn svenske FP, til tross for at begge partier er imot eller restriktive til innvandring, men FP i Sverige vil gjøre noe for integrering, men Frp i Norge vil ikke gjøre noe når det kommer til praktisk politikk, de bare snakker, som Trond har påpekt ved flere anledninger. Ikke dermed sagt at AP gjøre så mye de heller, men de skriker ikke så høyt opp om dette som Frp.

Birger Senås

26.11.2006 kl.16:36

Mathias, du er litt sjarmerendes:-)...tror du overdriver anntal besøkende/lesere/unike brukere av bloggen til min gode venn Trond, når du skriver at alle potensielle AP velgere avstår for å stemme FRP når de leser hva jeg Birgeren skriver på bloggstede til Trond.

Birger Senås

26.11.2006 kl.16:40

Kan også konstantere at Mathias har døpt meg om til å hete Biggen fremfor mitt navn Birger. Kanskje dette har å gjøre med at jeg er glad i magre kalkun pølser fra Gilde? og/eller at jeg er FRPer og dermed selvfølgelig også har fedme.Det siste alternativet kan jo være at han insinuerer at jeg har velutviklet kjønnsorgan, og dermed bør tillegges navnet Biggen av den grunn.

Birger Senås

26.11.2006 kl.16:43

Så til denne El Coronas bala bandittos maximus alias Mathias Reither.... Jeg tror forsatt du overvurderer min betydning som politisk skribent, da du tillegger mine utspill/meninger/yttringer i et fritt samfunn, samtlige av Norges befolkning som stemmer FRP, jfr. dine uttalelser om meg over.

Cetorhinus Maximus

26.11.2006 kl.17:14

Jeg har aldri sagt at alle ap-velgere er potensielle frp velgere, men at noen veksler mellom Ap og Frp fra et valg til et annet er jo no som ikke kan benektes. Det finnes til og med velgere som hopper fra Frp til RV uten å i det minste være flau; ikke pga. at de velger det ene eller andre, men fordi de vingler såpass at dette er aktuell problemstilling. Når det gjelder bruken av aliaset Biggen er det jo ikke noe annet enn vanlig måte å omtale alle som heter Birger, men du er vel ikke bergenser, så "de facto" innvandrer. På samme måte omtales alle eller mange som heter Per, for Piddien.

Birger Senås

26.11.2006 kl.17:44

På tide med å dra igang en het politisk diskusjon igjen:Norge - et paradis for kriminelle innvandrere av Birger Senås Laksevåg i Bergen.Hver eneste dag hører vi om knivstikking, tvang, "æresdrap", groteske omskjæringer av pikebarn, gruppevoldekter og absurde æreskodekser. All denne umenneskeligheten skjer ikke i fremmede og barbariske land, men her hjemme på berget, blant Ola og Kari Nordmenn, blant molter, blåbær og dagros i fjøsen. Norge var verdens tryggeste land, men er det dessverre ikke i dag, takker være snillistisk og naiv innvandringspolitkk ført av VENSTRE, AP, KRF, og SV.SSB analyse av innvandrere og nordmenn som offer og gjerningsmann ser vi at disse menneskene fra Somalia. Marokko og Irak pågripes for kriminelle handlinger 10 ganger så ofte som landsgjennomsnittet. SOSIALISTENE mener at innvandrere blir kriminelle pga. de blir diskriminert, trakassert og sett ned på av etniske nordmenn. Dette er pølsevev og sludder, folk fra Kina og Sri lanka er på linje med andre nordmenn når det gjelder pågripelser per 1000 innbyggere.

Cetorhinus Maximus

26.11.2006 kl.18:59

Biggen! Hva med bosniere? Er muslimske bosnier mer kriminelle enn kristne bosnier? Hva med østlendinger kontra vestlendinger?Det er flere kriminelle blant østlendinger enn vestlendinger. Burde man da sende alle østleninger i Bergen tilbake der de kommer fra? Jeg bare spør. Tvilsomt. Min påstand er like tullete som din. Du bør også lese denne liken som slår fast at det er ikke asylsøkere og innvandrere som står en stor del av kriminaliteten, men utlendinger på reise eller uten lovlig opphold. F.eks. italienske lommetyver som man vet har vært innom Bergen. Til slutt, at du bor på Laksevåg, gjør deg ikke til Bergenser av den grunn, så jeg har forståelse for min ironi med å kalle deg Biggen. Les denne også: http://www.ssb.no/emner/03/05/straff/

Cetorhinus Maximus

26.11.2006 kl.19:01

Jeg ville si: Jeg har forståelse for at du ikke forstår min ironi med å kalle deg Biggen.

Maximumius Vagina para la Anusa

26.11.2006 kl.20:52

Jeg slutter meg bak det som Birger Senås skrev i sitt innlegg på talerstolen.

Cetorhinus Maximus

26.11.2006 kl.21:02

Hva sa han da?Så Max Anus, du har begynt å bruke persiske navn, jentenavn. Anusa er et persisk jentenavn, tro det eller ei.

Proffessor Birger Alexander Senås

26.11.2006 kl.22:16

Jo, takk for støtten Maximimusa Vagina para la anus,Når det gjelder kriminelle asylsøkere finnes det en enkel og effektiv løsning. Hente dem med fotlenker og sende dem sporenkst ut av landet med forsvarets Hercules fly. Dette er en viktig løsning på deler av krim-utfordringene Norge står overfor. Personer med utenlandsk opprinnelse som er født og oppvokst i Norge er også en stadig større utfordring. Sjefen for Pot, Herr Jørn Holme, frykter at andre og tredje generasjons innvandrere vil utgjøre den største terrorfaren i Norden fremover.Jeg leder en tankesmidje i Norge, og vi slutter oss til Jørn Holmes bekymringer.Birger Senås

Cetorhinus Maximus

26.11.2006 kl.22:25

Når ble du professor Birger? Jobber du ved UiB eller HiB? Og innenfor hvilket fag? Dine løsninger vitner om stor Stutum-faktor. Muligens vil partiet Demokratene passet deg bedre enn Frp, for Frp har trossalt ikke slike løsninger på disse problemene. De er adskillig mer moderate enn som så.

Mathias

27.11.2006 kl.08:28

La oss fjerne oss litt fra Biggens pølse- og brennevininnkjøp i Sverige, og holde oss til saken. At Frp nærmer seg Høyre i den økonomiske politikken er vel bare tom Frp-retorikk. Tenk seg tanken om at de sa det motsatte, ville Frp da fremstå som fristende fremtidig regjeringspartner? Tvilsomt.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits