Stå på Mina


Stå på Mina

Jeg syntes denne kvinnener helt fantastisk, men desverre ser ikke mediasynserene det slik. Kvinnen fikk desverre anmeldelser mot seg etter sine utfall mot Jan Åge Torp forrigge uke, noe jeg stiller meg helt uteforstående til. Mobbing det kalt og hun ble kritisert av kringkastningsrådet, noe som direkte latterlig. Tenk hvor mange ganger Jan Åge Torp har mobbet og trakkasert mennesker å slippet unna med det. Torp mener jo kun nestekjærlight så det er vel derfor han slipper unna.
Nå får hun kritikk igjen for sin fleip med Veronica Orderud.
Jeg syntes behandlingen av henne er strengt urettferdig og at det bør være tak får litt rå humor på eteren. Jeg gir henne min fulle støtte og håper inderlig at hun ikke blir tatt av luften. Stå på Mina.

NB: liker dere tøff radio uten sensur så er Radio Arbeidet tingen

6 kommentarer

Knut Stian Olsen

17.11.2006 kl.01:24

Støttes fult ut Trond

Birger Senås

25.11.2006 kl.17:09

Mina var med i programmet Senkveld med Harald og Thomas på TV2 fredag kveld. Det samme var det kjærlige ekteparet Eli og Carl Ivar Hagen. Mina kunne ikke få rost boken til Eli nok opp i skyene. Hun hadde stor sans for Eli Hagen og hennes bok, der hun turde å si det alle andre mener. Mina fikk også stor sans for Carl I. i løpet av kvelden, i følge hun selv.Med dette så regner jeg med at FRP har fått nok et nytt medlem.

Trond

25.11.2006 kl.17:09

Gjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesp

Herr Birger Senås

26.11.2006 kl.11:18

Er du trørr Trond? Hva med å kjøpe seg en flaske med møllerstran, samt begynne å spise kalkunpølser? mm...

Herr Birger Senås

26.11.2006 kl.11:19

Det skulle stå ordet trøtt og ikke trørr, beklager det inntrufne og ønsker forsatt en riktig så god helg.

Trond

26.11.2006 kl.23:21

Birger du er en idiot. Og da mener jeg i denn klasiske greske definisjonen.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits