Merkelig boikott


I dagens BT kunne man lese dette: Balansekunstneren Eskil Rønningsbakken kulle være gjest hos David Letterman, men droppet besøket etter at amerikanske fly bombet en pakistansk landsby fredag.
Hvis dette er tilfelle syntes jeg denne boikotten er rimelig spesiell. Grunn til det er jo at Nettopp David Lettermann har vært lenge en person som selv har utalt seg negativt til denne formen for amerikanske politikk. For en stund tilbake var O,Reily fra Fox news gjest hos Lettermann, der diskusjonen rundt USA sitt engasjement i Irak og presidentens løgner ble diskutert. Det var ikke vanskelig der å forstå hvor Lettermann sto i denne saken.
I tillegg tror jeg at slike boikotter slår fullstendig feil, på grunn at de nærmest stille rhele det amerikanske folk som syndebukker for det forferdelige som skjedde. Hvis protester mot Bush sin politikk skal ha noen som helst effekt, bør man heller forsøke å alliere seg med det amerikanske folket som i større og større grad viser presidenten ryggen. Med å ta dem alle kollektivt kan man faktisk risikere det motsatte, noe som vil være utrolig synd.
Til Eskil og andre anbefaler jeg der i neste runde å gjøre stikk det motsatte. Selv elsker jeg USA, men hater Bush. Derfor mener jeg det er mer riktig at alle gode krefter finner sammen enn at man kollektivt straffer alle.
http://www.bt.no/innenriks/article236347.ece

9 kommentarer

Martin

17.01.2006 kl.21:06

Jeg kunne ikke vært mer enig, Trond.

Knut Stian Olsen

17.01.2006 kl.22:05

Jeg støtter denne personlige boikotten...

Trond

17.01.2006 kl.22:12

Begrunn.

Knut Stian Olsen

18.01.2006 kl.00:18

Hvis man skal kunne få frem et politisk standpunkt så må man bruke midler som virker, en slik boikott som Eskil gjør her vil få omtale i USA...Amerikanerne ser da at slik Bush-administrasjonen holder på det godtar ikke denne balansekunstneren fra amerikavennen Norge.Alle vet at han ikke boikotter Letterman spesielt, men amerikansk politikk generelt.

Trond

18.01.2006 kl.00:37

Jo men forstår mriknaerene det?? Forstår ikke de det vil boikotten være meningsløs.

Martin

18.01.2006 kl.16:48

Hvorfor skal det gå ut over Letterman at noen boikotter Bush? It makes no sense

Knut Stian Olsen

18.01.2006 kl.20:16

Trond: Du har et poeng der, men hvis Letterman har baller nok så sier han grunnen i showet sitt.Martin: Hvordan boikotte Bush uten at det går ut over amerikanerne? Det er jo slik boikott fungerer, man boikotter de sivile for at de skal påvirke politikerne... Veldig forenklet sagt

Trond

18.01.2006 kl.20:43

Hvis han hadde vært gjest på Showt kunne han faktisk gjort et poeng ut av Bush sin politikk, nå lar han den sjansen gå han forbi. Mange av gjestene på progra,met har gjort dette allerede.

Martin

18.01.2006 kl.23:13

Til Trond: Akkurat, han kunne snakket om det der. Og ja du har jo rett i det med at det er slik det fungerer, men at han vil boikotte landet, trenger heller ikke å ha noe med Letterman selv å gjøre.Mange av oss vet nok at Letterman antageligvis ikke er så glad i Bush, han heller.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits