Jeg trenger hjelp

Siden jeg er i ferd med å miste radiokanalen jeg har drevet i tre år må jeg gjøre noen endringer. Jeg kommer til å starte opp noe nytt her på nettet. Hva konseptet skal bestå av er foreløpig på plannelegginsgstadiet, men klar liberal profil kommer den til å få. Men for å få dette opp å gå trneger jeg litt hjelp.

1: Folk som er villig til å bli med å starte opp og jobbe med dette.

2: Ideer og innfall

3: Teknioske løsninger. Er det noen der ute som vet hvordan man skal starte opp en radio på nettet, utstyr som bør skaffes, podcasting osv osv blir alle råd tatt imot med takk

2 kommentarer

Ingar

18.01.2007 kl.03:27

Faen skal Radio Arbeidet nedlegges?! Eneste norske mediet jeg savner her i Mexico jo! Og jeg som hadde gledet meg sånn til en gjesteopptreden når jeg vender snuten hjem igjen...*sukk*

Trond

18.01.2007 kl.11:36

Det er ikke helt sikkert ennå, men vi får foreløpig bare sending annen hver uke. Men vi vurderer sterkt å lage en ny radio på nettet. FDa med enda mer faenskap. Du er hjertelig velkommen til å bli med.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits