Bombetrussel mot Halvorsen

Det er jammen ikke lett å være Kristin Halvorsen for tiden. Ikke bare har enkelte deler av Kristen norge funnet seg en ny skyteskive, men nå får hun jammen ekkel mail fra den vanelige mannen i gata.

Mailen han hadde skrevet i en mail var:
er plassert ei bombe utenfor der du bor» og undertegnet med «Hilsen nynazist
Nå er jo ikke dette mer vulgært enn det enkelte predikanter kommer med til stadighet, men allikevel ikke særlig artig.
Men jeg må jammen gi ham ti poeng i stil for unskyldningen. I forklaringen kom det fremdette:  Mannen ville bare fortelle sin mening.
Men mannen ga seg ikke der videre får man fortalt dette: Eg vurderte å underskrive med PLO, men dem er jo SV for, sier mannen

Mannen er en av Karmøy sine så kalte Israel venner og hvis debattnivået fra han meningsfeller skal ligge på dette nivået fremover for landet standup kommikere massevis av gratis matrialle.

http://www.adressa.no/nyheter/politikk/article620807.ece

7 kommentarer

Knut Stian Olsen

17.02.2006 kl.18:28

Enig...

Mina

17.02.2006 kl.19:14

Huff da... Ikke greit å være politiker når debatten ligger på det nivået...

Barrabas

17.02.2006 kl.19:25

Så utifra hva vi leser her, hvor stor er sannsynligheten for at denne personen heller mer mot en tro på at gud finnes? Kan det rett og slett være nok ett medlem av kristen-Norge som kommer ut av skapet?Jeg begynner å ane konturene av ett slags gjentagende mønster her.

Barrabas

17.02.2006 kl.21:09

Jeg forsvarer bombetrusler, henging av homofile og er motstander av bistand til Fillipinene i bloggen min : http://svevendeord.blogspot.com/2006/02/nok-en-god-dag-for-gud.html

Trond

17.02.2006 kl.21:58

Mina: Nei enig med deg der. men jeg kan love deg at det finnes faktisk langt verre eksempler.Barabas: Du herved med i mitt link arkiv.

Barrabas

18.02.2006 kl.11:21

"Barabas: Du herved med i mitt link arkiv."Takker, siden jeg ikke blogger alene og siden vi har ett tverrpolitisk budskap så tror jeg det blir feil å linke til deg i fra "min" blogg. Her er den gode nyheten, hvis du bare så mye som nevner gud i en setning som ender med ett spørsmåltegn så skal jeg promotere podcasten din, med lenker og det hele.Jeg kommer sikkert til å linke til deg utenom også, hvis du reiser ett godt spørsmål, så kan jeg like gjerne linke til deg som å stille det samme spørsmålet selv.Bør du ikke snarest gjøre noe her? http://www.freewebs.com/klokkeren/liberaletekster.htmNoen kan jo finne på å slå "politisk mynt" på en innholdsløs side med liberales tekster, finnes de ikke?

Trond

18.02.2006 kl.14:56

Har tenkt å gjøre Barabas. Mne tiden har ikke strukket til ennå.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits