Nsb gir staten inntekter, men er det riktig??

Nsb gir endelig overskudd


Nå gir NSB staten inntekter

Nrk skriver:
For første gang betaler NSB utbytte til staten, 116 millioner kroner, etter å ha levert et resultat for 2005 på 502 millioner kroner før skatt.

Etter min er det meget positivt at NSB nå drives bra og at de klarer å kapre kunder. Jeg er selv aktiv bruker av NSB siden jeg har familien min p på Østlandet og jeg selv bor i Bergen.
Allikevel er det en ting som irriterer meg stort og dette r at overskuddet går inn i statskassen igjen. Jeg mener at staten bør la NSB få bruke disse pengene til å investere i enda flere baneprosjekter og enda bedre tilbud til de reisende.
Utviklingen innfor jernbane er stor især når man ser på land som Frankrike og tyskland der togene transporterer mer tunggods i tillegg til at persontogene går i enda større hastighet.
Dette er noe politikerne snarest bør ta tak i.


2 kommentarer

The train man.

23.04.2010 kl.11:40

NSB burde bruke penger på flere jernbaner og flere tog, vekk med gamle tog og kjøpe nye. Det kunne vært lurt. Jeg er enig i at staten burde la NSB ha pengene så NSB kunne bruke dem opp på noe fornuftig.

Trond Wathne Tveiten

03.05.2010 kl.18:34

The train man.:Enig, men samtdig bør man bygge dobbelspor på de store hovedbanene i nroge. Oslo-tronheim Oslo Bergen og Oslo Stavanger.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits