Talerør for Islamsk råd??

Jepp denne beskyldningen fikk jeg på debattforumet til nettavisen for en stund tilbake. Når man ikke skriver om det folk vil , når man vil det, så ofte man vil det eller hele tiden når man vil det er man jo enten pk, talsmann for Islamsk råd osv osv
Vel nå skal jeg ikke legg ut om hvor usakelige disse angrepene er, men strekke ut en hånd. Kritikekerene og andre skal nå få komme med ønsker om hva jeg skal skrive om fremover. Dette kommer selvfølgelig ikke til å forhindre meg i å priorietere saker jeg finnes viktige umidelbart, men alikevel.
Hvis dette ikke er snilt vet ikke jeg.

3 kommentarer

Erik Strand

17.04.2006 kl.16:30

Jeg er helt enig. Debattene på internett er dessverre full av diverse usaklig drittslenging. Selv har jeg debattert en del på Venstres sider og fått meddelt at jeg er hjernevasket, paranoid, ute av stand til å ivareta mitt eget beste, samt en av flere "gærninger som skal æresskjelle og forpeste hele debattmiljøet med sine betydningsløse saker". I det minste viste noen i Venstre-miljøet litt omsorg og ønsket meg god bedring.Når du ber om tips til ting å skrive om, kan jeg vanskelig la være å komme med forslag. Hva med dette? : http://www.torgersensaken.no/tgskampanje.asp

Martin

18.04.2006 kl.13:13

Har fortsatt lyst å se deg skrive om hva du mener er god integrering og hvorfor du og ditt parti mener vi skal ta inn flere i dette landet enn det vi gjør nå.

Trond

18.04.2006 kl.17:57

Erik: ikke bruk kommenentarfeltene her til å være sint på venstre er du snill. Skal titte i saken du sendte link til.Martin: kan godt gjøre, men husk at ditt parti er tilhyenger av stort sett den samme politikken på dette feltet.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits